Mennyire furcsa,ha egy 45-50 éves nő fogja a kezét egy huszonéves lánynak?Pl a vonaton ülve.Úgy,hogy nem az anyja a nő a csajnak,egyáltalán nem rokonok,és még csak nem is az apja (volt) barátnője.Ez vajon mire utal,mit jön le ebből egy kívülállónak?
Hogy lenne más?
Ugyanazok hangzanak el benne amit itt is mondtal
Folyton ezekbe kapaszkodsz hoxy mit csinalt veled pedig csak szórakozott veled
Le se szar te meg itt ágálsz utána
41:Ez nem a szórakozásról szólt,ha valamiről is szólt.Mondom,nem tudsz semmit,hiába is kötözködsz.
Amikor még nem tudta,hogy vonzódom hozzá akkor is úgy nevezett,hogy "szépségem" meg mondta,hogy mossak hajat,hogy kívánatos legyek.Hát azért elég fura,nekem ilyen egy havercsaj kapcsán sem jutott/jutna eszembe soha.
Bármit is csinált veled soha de soha nem lesz a tiéd
Sztem most is csak röhög rajtad hogy jól bepalizott
Évekkel ezelőtt történt mindez de te tovább se vagy képes lépni
A legszanalmasabb szerencsetlen vagy akit valaha láttam
45:Majd megírom,ha az enyém lett.Össze fog jönni,mert van egy jó kis ütőkártyám.Amúgy szánalmas meg szerencsétlen te vagy,ha ilyen frusztrált vagy meg ennyire szar az életed,hogy egy anonim oldalon pár mondat után bárkinek is ilyeneket írogatsz.
Amúgy nem évekkel ezelőtt volt,de te biztos még ezt is jobban tudod nálam. ;) Itt lehet,hogy anyagi jellegű dolgokról volt szó,még jó,hogy érdekel mi is volt pontosan.De az részletkérdés,a lényeg,hogy egyszer meghúzom,és minden szexuális vágyamat kiélem rajta,aztán kész.😏😏
Álmaidban fogod te "meghúzni" xd
Amúgy meg ha valamit két éve kerdezgetsz az bizony évekkel ezelőtt történt
De nyugiiii
Semmi baj
Felőlem mondogathatod a következő 20evben is hogy a tied lesz
Én majd elvezettel nézem végig ahogy 5evvel később is itt fogsz rajta vergődni :D
47:Mondom,nem ismered minden lapomat!😉😉😉
Meg fogom tudni húzni straponnal,"nyugi".😏
Egyébként pedig nem 2 éve,de mondom,te még ezt is jobban tudod,mint én.De van vele kapcsolatban olyanom,ami miatt parázik,szóval egy éjszaka simán összejön.😉😉😉😉😉😌😌😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!