Mennyire furcsa,ha egy 45-50 éves nő fogja a kezét egy huszonéves lánynak?Pl a vonaton ülve.Úgy,hogy nem az anyja a nő a csajnak,egyáltalán nem rokonok,és még csak nem is az apja (volt) barátnője.Ez vajon mire utal,mit jön le ebből egy kívülállónak?
20:Jogos,pedig volt,aki azt írta,hogy lehet a lányának tekinti az idősebb a fiatalabbat.
Amit legutóbb írtam,arra reagáljatok légyszi.😄
Van, aki a saját nemével közvetlenebb tud lenni, mint a másik nemmel, függetlenül attól, milyen viszonyban vannak. Ez olyan, mint hogy vannak, akik úgy gondolják, hogy ellenkező neműek között nem lehet barátság.
Amúgy idegeneket meglátva ilyen privát dolgokat nem tudhatok, szóval továbbra is a korábbi válaszaim érvényesek.
25 év alatt már a bosszantó szokásait is ismeri a párjának, és hány válás van több évtized után... :-)
Én 35 éves vagyok, már nem vágyom arra, hogy kézen fogva sétálgassak párkapcsolatban, 18-20 évesen még jó volt, változtam.
Azt kifelejtetted a sztoriból, hogy lassan kb utál téged a nő, annyit zaklatod a szarjaiddal.
Csak azért mert kerestél új kategóriát a kérdésednek, ne hallgasd el azt a részét sem, amikor beszélni sem akar veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!