Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire furcsa,ha egy 45-50...

Mennyire furcsa,ha egy 45-50 éves nő fogja a kezét egy huszonéves lánynak?Pl a vonaton ülve.Úgy,hogy nem az anyja a nő a csajnak,egyáltalán nem rokonok,és még csak nem is az apja (volt) barátnője.Ez vajon mire utal,mit jön le ebből egy kívülállónak?

Figyelt kérdés

2020. júl. 23. 08:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
100%

Nem nem így viselkedik, de a második válaszod még nem volt ott amikor írtam azt a két példát.

Az utólag hozzáfűzöttek alapján egy pár.

2020. júl. 23. 09:19
 12/79 anonim ***** válasza:
88%
44f?
2020. júl. 23. 09:20
 13/79 anonim ***** válasza:
98%
Te vagy a lány, akire rányomult a néni, azért tudsz mindent ennyire részletesen? A leírtak alapján igen, mindenképpen az egyik többet akar mint barátság.
2020. júl. 23. 09:24
 14/79 A kérdező kommentje:

Nem véletlenül tudom ennyire részletesen,igen.

Ha valaki megtudja,hogy a másiknek nem közömbös,de ő nem viszonozza ezeket az érzéseket,akkor fogja sajnálatból/szánalomból/együttérzésből/megnyugtatásból kb 1,5 óráig folyamatosan annak a félnek a kezét,aki többet érez?Illetve mutatkozik előtte melltartó nélkül továbbra is vagy inkább elvonul a fürdőszobába öltözni?

2020. júl. 23. 09:29
 15/79 anonim ***** válasza:
97%
Nem sajnálatból vagy szánalomból, inkább azért, mert kapott egy jó adag önbizalomlöketet és élvezi a figyelmet. Ettől még egyáltalán nem biztos, hogy akar bármit, vagy komolyan gondolná a dolgot. De írd már le légyszi, hogy ki vagy a történetben, mert úgy kicsit könnyebb lenne normálisan válaszolni.
2020. júl. 23. 09:37
 16/79 A kérdező kommentje:

Nyilván a lány.

De,ha valaki undorodik az ilyesmitől,akkor nem viselkedik így,nem?Ok,hogy önbizalom löket,de,ha nem akar semmit miért vetkőzik meg miért viszonozza a hosszas kézfogást?Attól még örvendhet magában,mert jót tett a dolog az önbizalmának,de miért vannak ezek a gesztusok?!

2020. júl. 23. 09:41
 17/79 A kérdező kommentje:
Sosem akarta,hogy bárki lássa,hogy megöleljük egymást.Egyszer az egyik ügyfél látta az ölelésünket a munkahelyén (véletlenül),erre odament hozzá,és őt is megölelte;hogy ő is kap egy ölelést.Pedig nem régi ismerőse vagy nem is haverok tudtommal azzal,akit megölelt,mert meglátott minket...
2020. júl. 23. 09:44
 18/79 A kérdező kommentje:
A kezemet is akkor fogta meg a tömegközlekedési eszközön,amikor messze voltunk a várostól,ahol lakunk.
2020. júl. 23. 09:48
 19/79 A kérdező kommentje:
Pontosabban én fogtam meg az ő kezét,ő csak nem engedte el.
2020. júl. 23. 09:48
 20/79 anonim ***** válasza:
89%

Én azt gondolnám, hogy a fiatalabbnak valami baja van, esetleg valami rossz történt vele, betegség, fóbia, félelem, rosszullét, bántották, menekül valaki elől.

Amúgy ha már felhoztad azt, hogy esetleg arra gondolnánk, hogy anya-lánya: Nekem kisiskolás korom óta nem fogja anyukám a kezemet.

2020. júl. 23. 10:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!