A túlzott stressz megbetegíthet?
Sziasztok
Tegnap egy vizsga miatt nagyon rosszul voltam egyébként is szoktam izgulni ilyen vizsgák miatt. Hánytam és remegtem tőle, vizsga után este ismét előjött a remegés meg utánna való reggel is. Azóta rajtam van ez a szorongás, étvágytalanság és félelem az ájulástól. Ennek mi lehet az oka? Pánikroham vagy betegség kizárható?Egyébként egészséges vagyok minden rendben van. Csak lehet hogy nagyon rá stresszeltem erre a vizsgára?
Köszi előre a válaszokat.
nekem szakmunkásvizsga előtt olyan hasmenésem volt mint az állat pedig előtte abszolút nem volt rám jellemző a dolog
Ha sokat stresszelsz, az megöregíthet hosszú távon, főként ez az ősz hajszálak tömeges megjelenésében mutatkozik majd meg először és egyre idegbetegebb leszel, hamar felkapod a vizet
Velem hasonló szokott lenni, ha valami nagy vizsga, vagy hasonló lesz, mondjuk én például KRESZ vizsga előtt két napig nem aludtam, érettségi előtt hónapokig alvászavarom volt, és ingadozott a hangulatom, fájt a gyomrom, vert a víz, ideges voltam folyamatosan, amikor meg írásbeli volt ugyanezek, csak tízszeresen, azon a héten kb 8 órát aludtam EGÉSZ HÉTEN. Szóbeli előtt nem is aludtam egy percet sem 2 napig, aztán azért nem aludtam, mert még nem tudtam az eredményt.
Igen, a stressz tönkretesz, én azóta is heverem azt a négy évet(eleve keserves négy év volt, mert gyűlöltem mindent abban az iskolában). De már hellyel közel túl vagyok rajta nagyjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!