1/7 October15 válasza:
Jenney - Dáné wombo combo. :D
3/7 anonim válasza:
Mi számít idő előttnek? Nagyrészt a genetika dönti el, hogy kinél mikor indul el a folyamat.
4/7 anonim válasza:
Genetika.
Idegesség.
Én eleve korán kezdtem őszülni, apámtól örököltem.
Aztán erre rátett egy lapáttal egy csomó tragédia, öngyilkosság, tolvaj családtag, bunkó emberek, stressz, szociális fóbia, stb.
5/7 anonim válasza:
Genetika, sok idegeskedés, stressz. Nekem is van olyan ismerősöm, aki már 30 év körül erősen őszül, csak mivel majdnem szőke haja van, nem annyira látszik. Nincs könnyű élete (kb. az egészet végig stresszelte szerintem).
6/7 anonim válasza:
Nem megfelelő étkezés, mozgásszegény életmód által felhalmozódott mérgek.
7/7 anonim válasza:
Genetika .
Meg nagymamám halálakor szembetűnően több lett.
Mindig mozogtam volt h napi szinten sport mégis hamar jöttek ezért Nemhiszem,hogy a mozgásszegény életmód lenne az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!