Mit tegyek, ha annyit stresszelek, hogy már a fejem is fáj esténként?
Szerintem ez ilyen tinédzser f■szság lehet, vagy én nem tudom. Nem halt meg senkim, nem ért semmilyen hatás.
Olyan fél éve kezdődött el, hogy stresszelek. Pl.: ha írok valakinek valamit, akkor félek, hogy rosszat írtam, ha nem jelöl meg a képein, akkor biztos haragszik rám, ha nem nézi meg, amit írtam, akkor biztos utál.
És 3 napja olyan depressziós időszakom van, ha fogalmazhatok így. Én így érzem. Reggel, délben és délután minden happy, majd este fele bedepizek, előjönnek a rossz gondolatok és sírok. Olyan este 8-9 fele pedig elkezd fájni a fejem. De úgy az egész fejem. Nagyon. Hiába veszek be gyógyszert, valamiért nem hat.
Jajj nem kell elkeseredni
Miért érdekel hogy ki mit gondol
Nem kell félelemben élni és ha elrontalsz valamit akkor mi van emberek vagyunk hibázunk
De a másikat a hibáival együtt szeretjük nem kell mindig a rosszat látni és bele beszelni gondolatokat gyártani
Néha egy kis batorsagon múlik az egész ne félj megmutatni ki vagy
Mindig lesznek olyanok akik téged szeretnek és mindig lesznek olyanok akik nem de azokat nagy ívben le kell sza*ni
Nincs mitől felni idegeskedni emberek vagyunk jó és rossz tulajdonságokkal néha tévedünk és hibazunk kudarcokbol tanulunk és megtanultunk szeretni boldogok lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!