Miért ilyen szélsőségesek a rasszizmus elleni tüntetések?
A Mercedes f1-es festését be akarják tiltani, mert fekete. Haaaaatalmasat röhögtem ezen. A napot nem akarják betiltani? csak mert a feketéket jobban melegíti? :( :( :(
Szerintem nagoyn nagyon túloznak már ezzel. Ha egy fekete ember megöl egy embert és a rendőrök letartóztatják akkor az rasszista. Mert a feketéknek mindent szabad? vagy mi?
Ennyi erővel én megtilthatom, hogy egy fekete rendőr érjen csak azért, mert az rasszista.
Akkor olvass ennek utána hogy hogy is van ez, óriási baromságot írtál le ide. A festés éppen azért fekete mert a Black Lives Matter mozgalom mellett, vagyis a rasszizmus ellen állnak ki. És nem akarja senki sem betiltani, hanem egyszerűen bizonytalan hogy fog-e problémát okozni nekik az új festés, befolyásolja-e az autó teljesítményét, ezért lehet hogy majd vissza kell cserélnie a Mercedesnek.
A többi állításod is hasonlóan értelmetlen. Senki nem mondja azt hogy a feketéknek mindent szabad.
Simán ökör hülye csürhe,ha már fehér vagy és nem jelented ki hogy szereted a feketéket rasszita vagy.
Fekete pólóba vagy?
Rasszita vagy.
Fekete hajad van?
Rasszita vagy.
Még a fekete színű állatokat is kiírtják ha odáig elfajul a egész dolog.
A hulye kis :( fejekbol látszik hogy nem vagy még felnőtt egy teljesen kifeklodott aggyal, szóval maradjunk inkább annyiban hogy ez nem az a téma amiről véleményt alkothatnál úgy hogy nem ismered a dolgok hátterét. Pláne úgy hogy téged nem érint rasszizmus.
És ha már b asztál linkelni cikket, utána néztem és az egyetlen cikk amit találtam az volt hogy az f1 esek lefestettek feketére egy Mercedest hogy kifejezzék a támogatásukat a rasszizmus ellen küzdőknek.
Sírd magad álomba miatta ha ilyen érzékeny kis szar vagy.
:( :( :(
Nekem is vannak fekete ismerőseim. Londonban a feketék a leg segítőkészebbek!
De amióta ez a blm dolog van minden fekete sokkal agresszívebb lett. A metrónál a jegykezelő van, hogy sokakat átenged jegymutatás nélkül egy személyzeti kapun, csak, hogy segítse az áthaladást. amióta blm van olyan razzia van a fehérekkel szemben, hogy az valami őrület. mindenbe is belekötnek. BORZALOM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!