A skinheadek gyerekkorban is szélsőséges nézeteket vallottak, ezért az akkori cigányokkal összetűzésbe keveredtek?
Én nem vagyok skinhead és mégis gázkamrába zárnám az összes cigányt. :D
"Leendő skinhead" a skinhead nem feltétlen 2 méter magas izomállat. Ez csak egy stílus...ismerek skinheadeket, néhány olyan cingár mint egy bot..senkit sem tudna megverni. 5 cigányt még akkor is nehéz megverni ha tudsz verekedni. Mivel ezek a férgek csapatban vannak , amíg ütöd az egyiket a másik belédnyomja a bicskát... Sajna ez ilyen.
Ja és amúgy én gyerekkoromban nem voltam ilyen szélsőséges, viszont tettek rólla a férgek, hogy utáljam őket.
#2 vagyok
Persze..biztos van normális is...de ha 100 ból 1 az, akkor már sokat mondtam. Szóval igen, mindet gázkamrába küldeném.
Azt hiszem a katonaságnál szokták azt mondani amikor azokat is megölik akiket nem kellet volna, hogy "járulékos veszteség".
Az én rovásomra sosem fognak így gondolkodni. :D
Viszont a cigányokat mindenki rühelli. Tán csak nem te is cigány vagy? Ha már ennyire véded őket. Habár kétlem hisz tudsz írni. :'D
Azt, hogy hol van a legtöbb skinhead Magyarországon nem tudom megmondani, viszont azért vannak elég komoly verekedések máshol is.
A cuccokat elég könnyű megszerezni. Farmer-t bárhol kapsz. Gyakorló nadrágot már kicsit bajosabb, de ha az ember tudja, hol kell keresni, akkor az is egyszerű. Ugyanez áll a bomberre meg a bakancsra. Minden cuccot egyszerű beszerezni, csak a megfelelő helyen (általában az ember nem veszi észre az adott boltot, csak ha tudja hol keresse).
Térjünk át a nehezebb részére: mitől lesz valaki skin?
-A (szerintem) legritkább eset: így nevelik a szülei.
-Kicsivel többen vannak, akik "Nekem ez tetszik. Kipróbálom!" hozzáállással állnak be közénk.
-Van, aki keresi a helyét, nem tudja, hogy mit kezdjen magával. Ők vagy köztünk maradnak, vagy nagyon hamar eltávolodnak.
-Akik maradnak, azok két okból maradnak általában. Átveszik a gondolkodásmódunkat, úgy gondolják, hogy igazunk van, és mellénk állnak.
-Másik lehetőség, hogy az ember köztük marad, mert ott elfogadják, és úgy érzi, hogy tartozik valahová. Ők egy idő után szintén átveszik a gondolkodásmódot (általában).
-Vannak, akik rossz tapasztalatok miatt állnak be.
-Olyan is akad, aki ezt találja a legjobb megoldásnak a világ vélt és valós problémáira.
Ennél valószínűleg sokkal több ok lehet rá, de én ilyeneket láttam tapasztalatból, ezért ezeket ismerem.
"Az én rovásomra sosem fognak így gondolkodni. :D "
tudod nagyon sok helyzet adódhat,csak ahhoz,hogy ezt elképzeld,használnod kellene az agyad,és ismerned a törtènelmet.
egyébként nem vagyok cigány,bár az sem érdekelne ha az lennék,ha ugyan ilyen körülmènyek között szocializálódom.nem tudom te hol élsz,de szerencsére pesten nem ritkák a normális cigányok,egyetemtől kezdve sok helyen találkozni velük.vannak putrisok is,akiket senki nem szeret,de nem az a bajunk velük,hogy cigányok,hanem az,hogy undoríró,munkakerülő,bűnöző alakok.hidd el,vannak magyarok is a putrikban,és semmiben sem különböznek a cigányoktól.tudom,hogy a vidèken élők hajlamosabbak az előítéletre,mert szinte csak szegény cigányt és/vagy bűnözőt látnak,de azért ne őrüljünk már meg,hogy gázkamrába kívánunk mindenkit aki cigány,vagy cigány szarmazású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!