Ha szélsőséges (különösen a szélsőjobbos) eszmék olyan jók, akkor miért csak a fehér társadalom legalja támogatja őket?
A különféle white power, fehér felsőbbrendűségi és neonáci csoportok támogatói szinte egytől-egyik alapfokú iskolával rendelkező, munkanélküli 20-30 éves fehér férfiak.
Érdekes módon csak ez a csoport "lát át" a zsidók mesterkedésein, az árnyékkormány cselein és a globális háttérhatalom ármánykodásán.
Hogy lehet az, hogy egy értelmiségi vagy legalábbis felsőfokú végzettségű, relatíve sikeres ember sincs aki ilyen eszméket vall?
Hogy lehet az, hogy 8 általánossal észre lehet venni a Rockefellerek veszélyét és forradalmi újításokat lehet bevezetni, amik végérvényesen megoldják a társadalom összes baját, de bachelor diplomával már nincs erre lehetőség?
Az NPD töketlen párt.
Bobby Fischer sakkvilágbajnok volt, átlag feletti IQ-val rendelkezett, de elég nagy antiszemita , rasszista volt, annak ellenére, hogy ő is zsidó származású volt.
Olyan kopasz, bakancsos neonácik valóban elég buták, primitívek.
De, vannak akik ugyanezt vallják, de jól öltöznek, szépen beszélnek, magas végzettségük van, átlagosnak tűnnek, de belül meg éppen azt az ideológiát követik.
A kerdesed azon reszevel nem ertek egyet, hogy csak a feherek tamogatjak a szelsoseges nezeteket. A ciganyok között is van ugyanannyi rasszista, de az azsiaiak es az amerikai feketek között is, sot biztos vagyok benne az afrikai feketek között is. Sot, vannak vallasi szelsosegesek is, foleg zsidok es iszlamistak. Aztan ott van Eszak-Korea, ahol szinten nem feherek laknak.
Hogy a nacik között majdnem csak feherek vannak, az gondolom magatol ertetodo.
Vannak magasabb végzettségűek is, csak nem verik nagydobra, nem reklámozzák.
Az állásuk is veszélybe kerülhetne emiatt, ezért ha támogatják is ezeket a dolgokat, akkor is csak csendben.
Én nem ezzel hoznám összefüggésbe, hanem inkább a lakhellyel, a környezettel. Feltételezhető, hogy a magasabb iskolai végzettséggel rendelkezők többsége olyan helyen élt, netán jómódú vagy értelmiségi családban nőtt fel, ahol nem érintkeztek ilyen társadalmi csoporttokkal. Egy szabolcsi , borsodi, baranyai faluban, ahol 90%-os a munkanélküliség, hatalmas a szegénység, talán még a saját bőrén is tapasztal bizonyos dolgokat, iskolákban, szórakozóhelyeken konfrontálódnak is, akkor megérik ez előbb-utóbb. Abból a környezetből nagy valószínűséggel ő sem fog egyetemre, főiskolába menni. Persze az internet elterjedésével még "oltják" is egymást és nagyon sok ostobaságot is beetetnek nekik, ami egy idő után már beteges rögeszmévé válik. A szegénység megkeresi a bűnbakot a saját sorsáért.
Valamikor a 80'-as évek végén, 90'-es évek elején én is ilyen voltam, nekem is voltak ilyen barátaim. Persze nálam sem előzmények nélkül jött, mert 15 évesen rablás áldozata lettem, betörőket értem tetten, verekedések stb., persze nem én kerestem a bajt sose. Ezek után értelemszerűen fajgyűlölő lettem. Bár nem volt semmilyen párt vagy szervezet, melyet támogatni lehetett volna, csak elvoltunk a mi kis világunkban és hallgattuk a Mos-Oi-t, CPG-t, Magozott cseresznyét, és ennyi.
Ma már másképp látom a világot és ezt ami ma folyik, katasztrófának tartom és nem akarom elhinni, hogy ennyi embert meglehet vezetni ezekkel az összeesküvés-elméletekkel. (Sajnos már a miniszterelnökünk szavaiban is felfedezni vélem néha ezeket az eszméket)
Döbbenten látom, hogy a parlamentben Tiszaeszlároznak, itt a gy.k.-en meg az oroszokkal akarják kárpátalját visszaszereztetni, a youtube-on pedig megszámlálhatatlan hülyeség van, amit sajnos nagy számban el is hisznek.
Nekem már rég megjött az eszem. Bejártam egész országot és fél Európát, sokat láttam, sokat tapasztaltam és arra a következtetésre jutottam, hogy itt nincsenek semmilyen szabadkőművesek, nem is a zsidók irányítják a folyamatokat, hanem sajnos a saját kormányaink, saját politikusaink játsszák el a jövőnket. És ezt jó lenne tudomásul venni mindenkinek!
"Ha szélsőséges (különösen a szélsőjobbos) eszmék olyan jók"
Ki mondta, hogy jó?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!