Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ki unja még magát halálra...

Ki unja még magát halálra ezen a nyáron?

Figyelt kérdés

Másodéves egyetemista vagyok és halálra untam magam máris ezen a nyáron.

Próbálok keresni diák/gyakornoki munkát,sok helyre jelentkeztem de még senki nem jelzett vissza.

Az egyetemi barátaim /baráti társaságom akikkel minsig jártunk bulizni,sok helyre, 80-90%-a vidéki. A vírus miatt hazaköltöztek márciusban és nagy részük csak szeptemberben jön vissza Bp-re,mert felmondta az albit a vírus idején/koliban nem tud lenni.

Kb 2 lány barátnőm van aki budapesti, de ők nagyon ritkán érnek rá,ezer év mite összehozunk valamit.

Van barátom,de vele heti 1x tudunk találkozni,mert ő már végzett az egyetemmel és főállásban dolgozik egy cégnél,kihajtják a belét is. Majd augusztusban utazunk el kettesben egy hétre,de az még messze van :(

Szüleim reggeltől estig dolgoznak,tesóm nincs.

Elkezdtem fejleszteni magam az egyik nyelvből amiből jövőre teszek nyelvvizsgát,de az is napi 1-2 óra. Sorozatot nézek egész nap es annyi :( életem legrosszabb nyara.

Ti is így vagytok? Hogyan foglaljátok le magatokat?

22L

2020. júl. 6. 12:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: ugyanígy érzek.
2020. júl. 6. 21:26
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Drága Kérdező!

Attól mert te kB életképtelen vagy nem kéne lepontozni azt aki erre felhívja a figyelmed és még tanácsot is ad, hogyan tudnál ellene tenni.

2020. júl. 7. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:

én az ellentéted vagyok nekem haza kellett költöznöm vidékre, úgy hogy közben szinte minden barátom pesti

egyébként az volt a tervem, hogy nyelvet tanulok amikor egyedül vagyok ezen kívül miért nem hívod meg őket? én is megyek majd budapestre, ők is jönnek majd hozzám

sőt a végén kiderül lassan, hogy nem is lesz időm majd nyelvet atnulni, mert már egy csomó kirándulást beterveztünk magunknak

2020. júl. 7. 15:41
 14/14 A kérdező kommentje:

Majd jönni fognak,de csak pár hét múlva.

Igazából hétvégén azért mindig van programom a barátommal vagy barátokkal,de a hétköznapok szörnyűek így,főleg hogy nem is dolgozom,bár úgy nézki,hogy talán végre összejön:D

2020. júl. 7. 18:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!