Ki unja még magát halálra ezen a nyáron?
Másodéves egyetemista vagyok és halálra untam magam máris ezen a nyáron.
Próbálok keresni diák/gyakornoki munkát,sok helyre jelentkeztem de még senki nem jelzett vissza.
Az egyetemi barátaim /baráti társaságom akikkel minsig jártunk bulizni,sok helyre, 80-90%-a vidéki. A vírus miatt hazaköltöztek márciusban és nagy részük csak szeptemberben jön vissza Bp-re,mert felmondta az albit a vírus idején/koliban nem tud lenni.
Kb 2 lány barátnőm van aki budapesti, de ők nagyon ritkán érnek rá,ezer év mite összehozunk valamit.
Van barátom,de vele heti 1x tudunk találkozni,mert ő már végzett az egyetemmel és főállásban dolgozik egy cégnél,kihajtják a belét is. Majd augusztusban utazunk el kettesben egy hétre,de az még messze van :(
Szüleim reggeltől estig dolgoznak,tesóm nincs.
Elkezdtem fejleszteni magam az egyik nyelvből amiből jövőre teszek nyelvvizsgát,de az is napi 1-2 óra. Sorozatot nézek egész nap es annyi :( életem legrosszabb nyara.
Ti is így vagytok? Hogyan foglaljátok le magatokat?
22L
Drága Kérdező!
Attól mert te kB életképtelen vagy nem kéne lepontozni azt aki erre felhívja a figyelmed és még tanácsot is ad, hogyan tudnál ellene tenni.
én az ellentéted vagyok nekem haza kellett költöznöm vidékre, úgy hogy közben szinte minden barátom pesti
egyébként az volt a tervem, hogy nyelvet tanulok amikor egyedül vagyok ezen kívül miért nem hívod meg őket? én is megyek majd budapestre, ők is jönnek majd hozzám
sőt a végén kiderül lassan, hogy nem is lesz időm majd nyelvet atnulni, mert már egy csomó kirándulást beterveztünk magunknak
Majd jönni fognak,de csak pár hét múlva.
Igazából hétvégén azért mindig van programom a barátommal vagy barátokkal,de a hétköznapok szörnyűek így,főleg hogy nem is dolgozom,bár úgy nézki,hogy talán végre összejön:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!