Ez az új divat hogy nem válaszolunk az üzenetekre?
1.Nyelvtanárral beszéltem egy hete telefonon érdeklődtem készséges volt, most írtam neki (gondoltam nem zavarom hívással) hogy mehetek-e x időpontban. Válasz nuku.
2. Teniszedzőm napokkal később ír, igaz még edzés előtt időben felel, de akkor is.
3. Zongoratanárom (ő is viszonylag új 3× találkoztunk) egy hete nem válaszol az álalam feltett kérdésre. Pedig mikor ott voltam azt kérdezgette hogy van-e tervben hogy komolyan foglalkozzam a zongorával mert tevetséges vagyok. Más is tapasztalja ezt mostanság? Ez normális most már vagy bunkóság?
Mindegyikre külön reagáljatok köszi!
Nem tudom, miért ekézitek a kérdezőt. Nehogy már ez legyen a normális egyébként. A magántanár ez esetben szolgáltat. Nem azt kérte a kérdező, hogy "mindent dobjon el a kezéből", és neki válaszoljon, de azért pár napon belül odaböffenthetne valamit.
Kérdező, nem te vagy a h...e, nyugi. Van egy netes etikett is, mely szerint azért két napon belül illik valamit odabojszintani egy emailre. Ha igen, azt is, ha nem, mert mégsem tud vállalni, akkor meg azt. (Attól, hogy itt a többség kőbunkó, ne hidd, hogy veled van a baj.)
"Nem uj divat, hogy valaki elvarja, hogy mindenki dobjon el mindent, es valaszoljon neki."
4-es, hol írt ilyet a kérdező, meséld már el légyszi, jó?
Bírom a gyk-n, hogy ilyenkor mindeki hozzákölt még egy brazil szappanoperát a kérdéshez, saját magát behergeli a saját hülyeségével, és úgy kritizálja azt, aki feltesz egy normális kérdést.
8 - csak a lenyeget nem erted. Ha nem valaszol, akkor toporzekolhat is, akkor sem fog valaszolni, mert a) nem akar, b) nincs kedve, c) fontosabb dolga is van, d) leszarja azt, aki keresi, xyz) mert a kusnyul kanos.
A sajat egyeni dontese, a sajat akarata, a sajat joga. Ezt el lehet konyvelni bunkosagnak, csak hulyeseg. Meg kene erteni, hogy leszarnak az emberek, es ezutan is lefognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!