Milyen szemüveg a divat most? Ami nekem tetszene tenyleg odivatu? Kep
Köszi .
Eddig azt hittem tuloznak hogy odivatu
Ne a divatossagot nézd hanem azt, hogy álljon jól és kényelmes legyen a viselete(illetve ahogy mozgatod a szemed ne essen bele a látómezőbe a keret).
Szerintem amit te linkeltel az se divatja múlt. Ami tényleg ódivatú az az sztk szemüveg szódásszifon lencsével.
Jó esetben nem egy évig fogod hordani, hanem sokáig. Csak azt nézd, hogy jól álljon és legyen kényelmes. Azt nem tudhatod, hogy mi lesz a divat jövőre, lehet, hogy pont ez.
Az én kedvenc szemüvegem idén 22 éves. Nem volt olcsó, de tökéletes. Még mindig.
Szerintem ne a divatot nézd szemüvegben, hanem hogy jó helyen legyen a pupillád (kb. középen kellene lennie - ezt szemészeten mondták nekem egyszer), és hogy te kényelmesnek érezd a viselését.
Én pl. most nem kapok olyan keretet, ami korábban a legjobb keretem volt napszemüvegnek, mert az most "nem divat" (csesszék meg... amit kapok, az meg nem kényelmes, folyton igazgatni kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!