Miről divat mostanában postolni közösségi oldalakon?
Úgy értem, télen mindenki az ausztrál tűzről írt, aztán a Maradj otthon, most Black Life Matter meg Pride.
Félreértés ne essék, én azt próbálom tanulmányozni, hogyan kapcsolódik a való élet egyes tömegekre kivetült jelensége a közösségi oldalakon való aktivitashoz. Ti postoltok, megosztotok bármi ilyet is? Trianon stb.
A lényeg hogy éppen pc legyen a téma és máris siker.
Soha nem osztok meg ilyenről semmit.
Mindig ami éppen aktuális és fontos, azt meg szoktam osztani, általában arra vonatkozóan, hogy hogyan tudunk az adott ügyben segíteni, illetve olyan információt szoktam alkalmanként, amit a média nem nagyon fed le vagy tévesen mutat be.
Nem azért, mert menő, pont le-szrom, ha valakit nem érdekel az ilyesmi, nem az ő kedvükért posztolok, nyugodtan ki lehet követni, le lehet tiltani. Ha menő és népszerű akarnék akarnék lenni, nem a baloldal javára politizálnék, hanem kidobnám a s-ggem a világhálóra lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!