Vannak még férfiak akik öltönybe járnak?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok akiknek a munkája megköveteli és ahoz felveszik!
Hanem csak úgy a hétköznapokba, mint régebben.
2020. jún. 22. 21:13
1/19 Sunshinedoll válasza:
A legtöbb hétköznapon a normális férfiak munkába járnak, azaz munkához öltöznek.
Vagy szerinted átöltöznek naponta kétszer? Hogy kell ezt elképzelni?
3/19 anonim válasza:
Barney Stinson pl. :D
Komolyra fordítva a szót, hétköznapi viseletként szerintem a többség nem hord ilyesmit. Leugrani egy sarki zöldségeshez szerintem elhagyható az öltöny.
Tényleg alkalom és hely függő a dolog.
4/19 anonim válasza:
Attól függ, hol van az az öltöny, ahova lehet járni
5/19 anonim válasza:
Vannak, de nagyon kevesen. Én például el sem tudnám képzelni magamat így, és például azt sem, hogy régen hogyan tudták elviselni kényelem szempontjából. Nekem pl egyáltalán nem kényelmes öltönyben, nyakkendőben.
6/19 anonim válasza:
Senkit sem akarok megbántani, de egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a puszta sznoboskodáson és az önbizalomerősítésen kívül mi venne rá bárkit, hogy a puszta hétköznapokon is öltönyben járjon.
7/19 A kérdező kommentje:
Még mindig jobb, mint a csőgatyás felnyalt hajú "férfiak"
2020. jún. 23. 09:47
8/19 anonim válasza:
Mar megint ruhában merjük a ferfiassagot? 😃
9/19 anonim válasza:
Szerintem aki öltönyt hord annak inkább van fölnyalva a haja mint nem 😀
10/19 A kérdező kommentje:
8-as
A megjelenésben mérjük a férfiasságot (többek közt) mondjuk a negyven kiló+ a női méretű csőgatya nem férfias
9-es
Jártál mostanában kint az utcán? Láttad, hogy milyen "férfiak" rohangálnak mostanában?
2020. jún. 23. 11:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!