Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gáz hogy csak Messengerem van?

Gáz hogy csak Messengerem van?

Figyelt kérdés

Ugye egyedul csak messenger nem lehet, van facebookom is de az fel van fuggesztve es igy csak a messenger van nekem.

Egy ismerosom sincs, csak Messengeren beszelek 1-2 emberrel.

Ha valamit neznem kell pl hirdeteseket akkor belepek de aztan ugyanugy fuggesztem magam.

A kozeli ismeroseim szoktak kerdezni miert nincs facebookom es nem ertem ezt miert gondoljak gaznak. Egyszeruen nekem nem kell az eletembe.

Vagy ez tenyleg gaz?

25L

febr. 13. 23:54
A kérdező szavazást indított:
Semmi gaz nincs ebben
Gaz
Fura
22 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Nekem messengerem sincs...

Ezt mondjuk gondolom addig tudom megúszni, míg a fiam ovis nem lesz, de tuti el fogom titkolni az ismerősök elől, nézzenek csak hülyének továbbra is 🙃

febr. 14. 00:51
 2/6 anonim ***** válasza:
25%
Ha ez gáz, akkor gondolj bele, h nekem se Insta, se Snap, se Tiktok, csak Facebookom van. De már gondolkoztam rajta, h törlöm és csak a messenger.
febr. 14. 01:30
 3/6 anonim ***** válasza:
15%
Igen, gáz!
febr. 14. 08:14
 4/6 anonim ***** válasza:
34%
Egyáltalán nem gáz, nagyon sok huszonévest ismerek és van nekik ugyan fb-juk, de abszolút nem használják. Nulla információ van az oldalukon. Viszont messenger-t használnak, ami jó, mert így lehet velük kommunikálni.
febr. 14. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:
68%

Szokatlan.

Viszont a mai fiatalok jobban átszoktak az Instára. Nekem a teljes profilom a Facén van, az Instát csak könyvkritikákhoz használom, a saját harmincas korosztályom nem is használja az Instát, többnyire idegenek like-olnak a könyvkritikákkal. S hiába leginkább fotózkodással terjedt el az Insta, de említett okokból a túrázásaimat is a Facén osztom meg. A kritikák pedig mégsem a Facén terjednek és vicces módon a 13-26 év közöttiek olvasnak jobban. Úgyhogy szerintem ez generációs különbség.

febr. 14. 11:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz. Van több szaktársam, aki hasonlóan járt el, így csak a Messenger-t használja, náluk sem furcsálltam.
febr. 14. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!