Hajléktalanok segítése társasház építéssel?
100M-ból nem építesz 30 lakásos házat, napelemeset meg pláne nem.
Nem tudom, hogy melyik párhuzamos univerzumban fedezi 300Ft egy lakás fenntartási költségeit de szeretnék én is abban élni.
Köszönöm :)
Akkor mennyi az a pénz amiből megépíthető és mennyiből tartható fent?
Kiemelném hogy napelemből lenne az áram és csak egy kb 25 nm lakásról lenne szó) személy.
Vagy van esetleg valami ötletetek hogy hogy lehetne segíteni azon hajléktalanokat akik ki szeretnének törni a helyzetükből? Gondoltam még hogy lakásokat is lehetne venni, de az szerintem drágább fenntartani, mert ott a fűtés nem napelemmel menne plussz ott még közösköltség is van.
Hogy lehetne kivitelezhető a kérdésekben megfogalmazott rendszer?
A probléma annyira komplex és te szemmel láthatóan annyira nem vágod a témát hogy felesleges válaszolni.
Felbuzdult benned a jószándék így csütörtök reggel és máris 100M-ós beruházásról ábrándozol mikor még egy lakás rezsijével sem vagy tisztában.
6-os: Én személy szerint is ismerek hajléktalanokat akik egyáltalán nem isznak, önhibájukon kívül kerültek az utcára és ha kapnának munkát, dolgoznának. Az meg hogy vannak olyanok akik alkoholisták hát én azokat is meg tudom érteni. Napról-napra élnek, nem tudnak tervezni, azt se tudják mi lesz velük holnap...
7-es: Igazad van. Mondjuk berendezni is használt bútorokkal gondoltam. Tény hogy a felújítási alappal és a biztosítással nem számoltam. Igazából az épületet egy hajléktalanokkal foglalkozó szervezet irányítaná, akik ismerik azért hogy melyik hajléktalan milyen, így nem biztos hogy annyira le lenne lakva a lakás.
8-as: tény hogy igazad van, de azért vagyok itt hogy tisztába jöjjek ezekkel és hátha találok itt olyan ötletet, amivel működtethető lenne ez a rendszer.
Nagyságrendekkel vagy eltévedve az építés és a fenntartást illetően is.
Na meg ki finanszírozná évtizedekig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!