Ha nők vezetnék a világot, sokkal jobb lenne az élet, nem igaz?
Figyelt kérdés
2020. jún. 23. 15:57
1/17 anonim válasza:
Nem.A sok nő összeveszne,duzzogna és nem szólna a másikhoz.😄
2/17 anonim válasza:
Szerintem rosszabb. (Nő vagyok)
3/17 anonim válasza:
"Ha nők vezetnék a világot, nem lennének háborúk, csak egy csomó ország nem beszélne egymással"
4/17 anonim válasza:
hát nem hinném. jaj nekünk ha menstruálnak. Meg amúgy is az érzések vezérlik őket.
5/17 anonim válasza:
"Egy nő, ha szomorú, elmegy ruhát venni. Egy férfi, ha szomorú, kirobbant egy világháborút.":)
6/17 Sunshinedoll válasza:
Nem tudom, senki nem tudja, mert nem nők vezetik.
De érdemes megnézni azokat az országokat, ahol jelenleg nő a miniszterelnök, azok hogyan teljesítenek és az szolgálhat némi támpontként.
7/17 anonim válasza:
Az igaz, hogy a nők állandóan veszekednek egymással, de az biztos, hogy nem lenne ennyi háború, éhezés, gyermekprostitúció, meg elnyomott rabszolgasorban élő nő, mert ezek a dolgok a férfiaknak okoznak csak örömöt.
8/17 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy férfi vagy női vezetők vannak, mert politikai pályára mindig ugyanaz a személyiség típus lép. Szóval valószínűleg korrupt önző átlagember valodi bajaira érzéketlen populista törtető nopolitikusok lennének.
10/17 anonim válasza:
Már megint egy femináci kérdés, komolyan, ti erre élvezkedtek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!