Amikor megszületik egy ember, akkor miért nem várnak a szülők a névadással és majd a gyerek ad saját magának nevet? Ha már saját teste van, akkor legyen igazi saját neve is, ami a gyereknek tetszik. Mit gondoltok erről a kérdésről?
Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 21:22
11/28 anonim válasza:
És akkor ha minden gyereket kisbabámnak, gyermekemnek hívnak akkor hogy tudják azonosítani őket? Adnak nekiek egy számot mint a konctáborban?
Szerintem ha valakinek nem tetszik a saját neve, változtassa meg magának ha fel nől
12/28 anonim válasza:
nem vagy megelégedve a neveddel? gondolom azért írtad ki ezt a kérdést.
13/28 anonim válasza:
Hülyeség, másrészt jogilag sem lenne erre lehetőség soha. Legkésőbb óvodában meg már az anyakönyvezett nevén szólítaná mindenki.
Egyébként ha a gyerekek logikájából indulnánk ki, akkor 5 percenként más néven hívatná magát.
14/28 anonim válasza:
Unokahúgom tegnap pinkpai vagy mi a tököm volt, ma pandika. Sok hülye nevű ember lenne.
15/28 anonim válasza:
Bölcsiben peppa akarna lenni mint a malac aztán oviban már jázmin mint a hercegnő aztán alsóban már Hannah Montana felsőben már selena gomez gimiben meg havonta más lány név tetszene neki vagy kedvenc író/színésznő lenne a befutó... aha tök kivitelezhető
16/28 anonim válasza:
Zseniális ötlet... mindenki szeretne kb. 5 éves koráig 'Egyeske' meg 'Öcsike' lenni.
17/28 anonim válasza:
Ahogy megszületik egy gyerek, már nyilvántartásba kerül, személyi igazolvány, TB, lakcím, de még adó kártya is kell neki. Azokon mégis mi szerepelne? Számmal lennének azonosítva vagy mégis hogy gondoltad?
18/28 anonim válasza:
Van igazság a kérdésnek, ezen én is agyaltam már. Addig, amíg felnő a gyerek, tudatosabb lesz, addig azért meredek lenne pl.: 2107-nek hívni a gyereket.
19/28 anonim válasza:
Nem szeretem a nevemet, de az elmúlt 33 évemben nem találkoztam olyannal, amiről úgy éreztem volna hogy rám illik...
20/28 anonim válasza:
Az ovi tele lenne Elzákkal. A hat kis Elza közül, hogy szóljon egynek az óvónő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!