Amikor megszületik egy ember, akkor miért nem várnak a szülők a névadással és majd a gyerek ad saját magának nevet? Ha már saját teste van, akkor legyen igazi saját neve is, ami a gyereknek tetszik. Mit gondoltok erről a kérdésről?
Addig hogy hivatkozzanak rá? Hogy kerül nyilvántartásba?
A teste felett sem rendelkezik önállóan, hiszen nincs meg az értelmi szintje hozzá. Honnan tudod, hogy azzal eteted, amit ő választana? Lehet, ő kék cipőcskét szeretne, és nem zöldet.
Egyébként később megváltoztathatod, vagy amíg gyerek vagy, megkérheted a szüleidet, hogy változtassák meg neked, ha ennyire nem tetszik.
Én szeretem a nevemet, a szüleim nagyon jól választották, mert illik ahhoz a személyhez, akivé váltam.
Mert normális nevet kb tini korában tudna adni. Addig meg minden kislány hánámontáná, a kisfiúk meg nárutók szeretnének lenni. És amig felnő, hogy nevezzék a gyereket. Babuka?
"Kedves szülők, Kovács gyerekük ma rosszul viselkedett az iskolában."
És ha van három gyerek,akkor sorszám szerint nevezik kis gyerekm 1. kis gyerekem 2. stb????
Akkor már egyszerübb lenne eleve a gyerekeknek nem adni egyáltalán nevet, hanem csak sorszámot, akkor nem lehetne vita arról, kinek mi legyen a neve!
Ilyen idióta kérdés ritkán van még itt is, mint ez!
És ha eljön a szomszéd gyereke, akkor pl hogy kéri ki a gyereket a szüleitöl?
"-Csókolom, a fiuk kijöhet focizni?
- 5 fiunk van, melyikre gondolsz?
- a barna hajúra
- 3 is barna hajú
- amelyik dagadt
- dagadt neked a jo édesanyád...gyerecsakide..hová szaladsz büdös kölke"
Szerintem nevetséges elképzelés, amit a #5 válaszodban írtál.
A tanár például hogy hívja? Tizenhetes számú tanuló?
Mint a #3-as válaszomban is írtam, van lehetőség megváltoztatni a nevedet, ha ennyire nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!