Hogy tetszik nektek ez a név? Nikoletta, Titanilla?
Nikoletta: oké
Titanilla: Matkanilla nincs? Titinek vagy Titusznak jobb becézni? Ideális alap csúfolásra, nem tetszik.
Natasa: Ez csak szimplán nem tetszik
Madlen: Ne erőltessük az amcsi tiniqrva neveket, könyörgöm. Azt sem tudom, hogy kellene ezt ejteni. Medlen vagy Madlen? Ne...
Kornél: Teljesen oké, nem a kedvenc nevem, de legalább széles körben elterjedt
Kevin: Cigányoknál biztos jó, egyébként nem való magyat vezetéknév mellé
Noel: Mi a fos ez? Spanyolt ne tanuljon, mert élete végéig PapáNoel lesz.
Mirkó: Mintha csak a Mira lenne csicska módon becézve. Nekem ez proli név. Talán arra is kellene gondolni, hogy mi van, ha megéri a felnőtt kort és nem hal meg valamiben, hanem komoly felnőtt lesz...
Nikoletta: Engem így hívnak, már megszoktam, de nem szeretem.
Titanilla: borzalom.
Natasa: Helyes név, egy hozzá illő, szlávos vezetéknévvel.
Madlen: nem tetszik.
Kornél: nem vagyok oda érte.
Kevin: ír név, régebben tetszik, de most egy bizonyos rétegnél nagyon gyakori nálunk. Szóval már nem.
Noel: nem
Mirkó: nem
A Titanillát túlzásnak érzem. Nekem erről a névről egyébként egy tündérkirálynő ugrik meg (tudom, hogy az Titánia).
A Natasa tetszik, de nem önálló névként, csak becézésként, a Madlen szerintem szörnyen hülyén név magyar helyesírással ki. Madeline, így oké.
Kornél, Kevin, Noel szerintem divatnevek, minden második gyereket így hívnak, és nem is szépek. Egyedül a Mirkó tetszik, van benne valami népmesés hangultú.
Nikoletta név uncsi, semmi extrás, középszerű
Titanilla név szerintem nagyon szép, kecses, bájos.
*Ja és a Nikoletta név nem azért uncsi, mert nagyon elterjedt név, és sokat ismerek belőle; hanem már önmagában , eleve uncsi.
A számomra, de ha másnak nem , akkor az tök cool.
Nikoletta: nincs vele baj.
Titanilla: mostanában egész megszokom, a Nilla becézése szép neki.
Natasa: nem.
Madlen: az Madeleine. Magyarul gagyi.
Kevin: sok lett belőle mostanában, de amúgy nem gáz.
Noel: karácsonyt jelent franciául meg még néhány latin nyelven, szerintem ratyi.
Kornél: egyik kedvenc nevem.
Mirkó: ez nekem elsőre macskanévnek tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!