Miért rekord alacsony idén az egyetemre jelentkezők száma?
Bocs, a 39-esnek ment...
Na mindegy, a lényeg: lehet, beszűkült vagyok, de basszus... Ez a 60% egyetemen már csak kettesre lesz elég. Aki ennyit nem tud összekaparni, az tényleg ne akarjon egyetemre menni!
#42: Mint írtam, ehhez hozzájön a hátrányos helyzetért kapott 40 pont, az máris 332 pont.
Na nézzük, szerinted mi az, ami nem értelmes gagyi szak:
- BME kivételével valamennyi egyetemen a mérnöki szakok.
- Nyíregyházán (csak mert az pont olyan környék, ahol sok a hátrányos helyzetű) programszervező informatikus, egyes osztatlan tanári szakok, óvodapedagógus
- Szegeden mérnöki szakok, politikatudományok osztatlan, óvodapedagógus, tanító, szociálpedagógia
- Miskolcon valamennyi egészségügyi szak, az összes mérnöki szak, plusz néhány osztatlan tanári szak
Gamf, gépészmérnök szak.
Szintén 281 volt a ponthatár. Igen, tudom, értelmetlen, gagyi szak. :D
42-es poszt:
"A 292 pont kb semmire sem elég. Semmi értelmes szakra nem elég. Aki ki akar törni, az egy normális szakot szeretne megcsinálni, nem egy minimum ponthatáros gagyi valamit."
Tehát: 292 pont semmi értelmes szakra nem elég.
Te írtad. Ergo, ahová alatta be lehet jutni, az szerinted nem értelmes szak.
De a mondat másik felében is benne van: normális szakot, nem egy minimum ponthatáros valamit...
Utólag hiába magyarázod. A szövegértés én jó. Nem vitatkozok olyannal, aki lebecsülni azt, aki nem orvosnak, ügyvédnek, vagy gazdálkodást tanul.
És még én vagyok érzéketlen. Előttem elástad magad.
És igen, így igazad van. Ezekre a képzésekre valóban nem elég egy gyengébb középiskola.
Ezt nem én írtam.
Bár én értettem mire céloz, veled ellentétben.
Szerinted nem kell mindenkinek magasra jutni, a megnyilvánulásaid alapján magaddal szemben sem volt meg ez az igény, pedig az elmondásod alapján neked meg lett volna az esélyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!