Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ön ismer olyat, aki elkapta a...

Ön ismer olyat, aki elkapta a koronavírust, vagy olyat, akinek az ismerőse kapta el?

Figyelt kérdés

Csak mert én egyet sem ismerek, és az ismerőseim se. Apám csoportvezetőként dolgozik egy gyárban dolgozik, ahol rengeteg munkás tartózkodik órákon keresztül egy zárt helyiségben, és senki sem lett koronás.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne létezik a vírus, csak azt, hogy bizonyos érdekek miatt felfújták a dolgot. Már azt rebesgetik, hogy novemberben meglesz a vakcina, na azon egyesek jól megszedik majd magukat!

2020. jún. 10. 19:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
2 ismerősöm jelezte, hogy ismer valakiket.
2020. jún. 10. 23:31
 12/18 anonim ***** válasza:
86%
Igen, két negyvenest (testvérem és párja). Elkapták, túlélték, sportosak, alapbetegségük nincs, de megsínylették így is, 3 hétig tartott. A nőnek még mindig nem tért vissza az ízlelése és szaglása, nulla.
2020. jún. 11. 09:18
 13/18 anonim válasza:
61%
Tegnap egy Oroszlányi gyárban dolgozó 37 éves, semmi betegsége nem volt és meghalt
2020. jún. 11. 14:11
 14/18 A kérdező kommentje:

13

Ismered is, vagy csak a híradóban hallottál róla, mint mi?

2020. jún. 11. 15:13
 15/18 anonim ***** válasza:
85%
Igen, nagyapàm, de hála az Égnek viszonylag jól viselte, és már bolondozunk. :)
2020. jún. 12. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Igen, elég sokakról tudom
2020. jún. 14. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Függőben volt nagymamámnál, hogy elkapta-e (70+, sok alapbetegséggel, daganattal), mert rosszul lett és a kórházba arra az osztályra vitték be, ahol a koronavírusosok voltak - azaz gyanús volt. Végül 2 negatív teszt kellett, ami meg is volt így pár nap múlva haza is engedték.

Olyat nem ismerek aki ténylegesen el is kapta.

2020. jún. 14. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:

Utólag gondoltunk rá, hogy lehetett az is, ki tudja.

Mert még ilyen rosszul nem voltam, istentelen köhögés jött rám naponta többször minden előrejelzés nélkül, majd megfulladtam több mint 3 hétig, még januárban. Enni se nem tudtam, se nem volt étvágyam. Már éppen elterveztem, hogy nincs mese, orvoshoz kell menni, mire lassan jobb lett. Addig éjszaka majdnem ülve kellett aludni, hogy levegőt kapjak, különben többször éjszaka olyan köhögés jött rám, hogy elkezdtem öltözni, hogy be kell menni az ügyeletre.Aztán elmúlt.

2020. júl. 7. 05:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!