Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lányom mindjárt 19 éves, és...

A lányom mindjárt 19 éves, és még nem volt kapcsolata, se szerelme. Ez mennyire normális? Fog változni?

Figyelt kérdés

Nem abból indulok ki, hogy manapság 14 évesen szexelnek és már megvolt az első párkapcsolat. Nem lenne "itt az ideje", hogy szerelmes legyen? Soha nem volt ellenemre a saját nemhez való vonzódás, így tudja, ha leszbikus lenne elmondhatná, de nem az, ugyanis ezt kijelentette már egyszer. Barátokból sincs sok, csak egy van neki, vele is a távolság miatt évente egyszer találkozik, a többi időt itthon tölti olvasással, gépezéssel, kreatív hobbikkal, de közben mondja, hogy jó lenne barátokkal eljárni, csak nem tud "vegyülni", bulizni meg nem szeret. Nem fogtam szigorúan, kb bármit csinálhatott (na nem az esztelen pénzköltésre gondolva), oda mehetett ahova szeretne, de egy-két alkalmat kivéve soha nem élt ezzel.

Felnőtt ember, nem szólok bele az életébe, de közben féltem, hogy mindig egyedül marad. Kérdezgettem, és azt mondta a kapcsolatról, hogy szeretne, de közben "nem tudna mit kezdeni".

Lehet, hogy azért sem, mert általános iskolában csúfolták a fiúk a korán kezdődő pattanások és a csúfolások miatt feljött kilók miatt (amiket már leadott, az arcát is rendbe hoztuk)? Olvastam, hogy ez nyomot tud hagyni a későbbiekben, ezért váltottunk iskolát, mert a kedves szülőket nem érte el, hogy lelkileg terrorizálják a gyereket.

48/N

2020. jún. 3. 13:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
19 éves nőről beszélünk, könyörgöm. Meg gyakorlatilag a nagybetűs életét sem kezdte el. Mit kell sürgetni? Bőven raer majd a munkahelyen, esetleg egyetemen. 43 vagyok , én kB most értem meg férfiként, de ha 30at veszünk alapul, meg addig is ráér. Hadd tapasztalja meg maga az első próbálkozásain keresztül.
2022. aug. 22. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!