Csak szerintem nevetséges, amikor egy 18-22 éves nőnek/férfinek nevezi magát? Szerintem ők még bőven lányok/fiúk.
Figyelt kérdés
Felnőttnek számítanak már, de egyszerűen ha rájuk nézek, lányokat, fiúkat látok, nem pedig nőket, férfiakat. Mondom ezt úgy, hogy én is ebbe a korosztályba tartozom és magamról is így vélekedek.2020. máj. 27. 18:12
11/11 anonim válasza:
Szerintem sokban függ attól, hogy milyen értelmi szinten van az illető. Ha valaki 22évesen anyucin apucin él és nem dolgozik, s úgy mutatja magát nőnek, az még nem az. De aki 22 évesen már saját magát tartja el, saját házban/lakásban esetleg albérletben, dolgozik stb., akkor már nyugodtan mondhatja magát nőnek. Szerintem akkor növünk fel igazán, ha elengedik a szülők a kezünket és a saját lábunkon kell megállnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!