22 éves vagyok, mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz az életem?
Tudod mi a jó ebben, hogy bármikor változtathatsz rajta!
Én viszont nem javasolnám a netes barátkozás erőltetését. Neked nem személytelen emberi kapcsolatokra van szükséged. Dolgozol már, vagy még tanulsz?
# 6 Tanultam pszichológiát. Először nehéz lesz rászánnia magát, ez biztos, de élőben sokkal könnyebben tud haladni egy beszélgetés ismeretlenül is, mint ugyanígy online. A kérdezőhöz hasonló félénkebb emberek simán megragadnak a netes beszélgetések szintjén, és ugyanúgy képtelenek lesznek normális valós kapcsolatokra. Arról nem is beszélve, hogy interneten keresztül mennyi hamis (nem valós) személyiségű ember van, illetve, hogy az online ismerkedés alkalmával mennyivel másabban viselkedik egy-egy ember, mint személyesen. Ezen felül rengeteg az úgynevezett troll, akik abban lelik örömüket, ha másokat szívatnak, bántanak. Ezeket "élőben" sokkal könnyebb elkerülni.
A kérdező most még simán változtathat.
Én mást tapasztaltam.
Nekem könnyebb volt neten hasonló érdeklődésű embereket találnom, akikkel aztán élőben folytathattuk a dolgokat.
Élőben nehéz volna random belefutni hasonló személyiségűekbe, még akkor is, ha pl. olyan rendezvényen ismerkedünk, ami iránt mindketten érdeklődünk.
De nem feltétlenül kell, hogy hasonló személyiségűbe fusson bele. Elég ha olyanba, aki nem egy igazi se ggfej. Erre pedig egészen nagy az esély, még a mai világban is. :)
Az ilyen személyiségű emberek, mint a kérdező, általában jó megfigyelők. Mivel magányosak, de vágynának az emberi kapcsolatokra, csendesen szemlélik a többi embert. Egy idő után egész jól rá tudnak érezni, hogy ki az akivel érdemes lehet szóba elegyedni. A baj akkor van, ha már nem is vágynak semmiféle emberrel semmiféle kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!