Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 22 éves vagyok, mit tegyek...

22 éves vagyok, mit tegyek hogy ne legyen ilyen rossz az életem?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim. Soha nem is voltak. Amikor 13 éves voltam az iskolában a szünetben néztek a tanárok hogy csak egyedül állok az udvaron míg más gyerekek játszottak. Szörnyű érzés. Most se merek odamenni emberekhez mert félénk vagyok. Szinte egész nap egyedül vagyok. Nagyon rossz, érzem hogy az életem el van cseszve. Nekem egyszerűen csak ezt dobta a gép hogy csak szenvedjek???

#élet #szenvedés #kín #szörnyű érzés
2018. aug. 13. 21:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az írásodból eléggé magamra ismertem, emlékszem anno én is csak ott álltam és támasztottam a falat az iskolaudvaron, aztán egy idő után a tanárok noszogatni kezdtek, hogy menjek már oda a többiekhez, de ez számomra sosem volt egyszerű. Lassan 18 éves leszek, de még most a gimiben is ugyanolyan gátlásos és visszahúzódó vagyok, mint akkor voltam, semmi nem változott. 1-2 éve kezdtem el interneten próbálkozni, ismerkedni, de szinte mindenki, akibe belefutottam az ország túlsó végében lakott, így egy idő után erre hivatkozva már nem is akarták tovább folytatni a beszélgetést. Viszont úgy gondolom, hogy online még mindig több esélyem van, mert a való életben tényleg soha nem jutottam semmire ezen a téren. 17/L
2018. aug. 13. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!