Csak szerintem nevetséges, amikor egy 18-22 éves nőnek/férfinek nevezi magát? Szerintem ők még bőven lányok/fiúk.
"de egyszerűen ha rájuk nézek, lányokat, fiúkat látok, nem pedig nőket"
Ez a te egyéni problémád.
Fogadd el, hogy nem te vagy a világ közepe. ;)
22 vagyok és nőnek tartom magam
Ez van 😉
Szerintem teljesen mindegy.
Helyzettől függ. Családban, baráti körben fiú, lány. De hivatalos közegben férfi, nő.
Én azota kezdem magam nönek érezni miota az idösebb nök kezdenek kedvesebbek lenni velem valahogy."kezdenek bevenni a bandàba a leàldozók"
Az elsö mosolyoknàl kedvességeknél hogy màr emberszàmba is vesznek, még nem is èrtettem mi ez, de ràjöttem.elég pàr kg plusz és pàr év.
Ha az idösebb korosztaly nöi nem hirtelen kedvessé kezd vàlni, az màr gyanus hogy minimum rondulok ha màs nem is
Dehogyis ferfi es no! Fiu es lany ... pasi es csajszi (nem tobb). Ebben a korban meg a jog is ugy mondja "fiatal felnott".
Mitol lenne ferfi egy 18-22 eves ordogbutyok? Na es mitol lenne no, egy huszoneves csajszi? :) Nemar!
Nemileg biztos nagyok mar ... na de (?!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!