Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok annyi lenne a kérdés...

Lányok annyi lenne a kérdés hogy titeket zavar / vagy szerintetek más lányokat zavar hogyha egy lassan 22éves fiúnak vannak pattanásai?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 5. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Amennyiben ápolva van, nem. Az már igen, ha mindegyik sárga, gennyes.
2017. ápr. 5. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Én 30 éves vagyok és még mindig kijönnek pattanások rajtam.

engem nem zavar máson, viszont volt ismerősöm, akinek folyamatosan fehér volt a végük és sok volt belőle, az azért nem volt szép, sajnáltam, de nem vágtam, hogy most ez betegség vagy simán igénytelenség.

2017. ápr. 5. 16:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Menj rendszeresen kozmetikushoz! Az ápolatlanság zavaró, de ha kezelve van a bőröd, a problémák ellenére, akkor semmi gond azzal.
2017. ápr. 5. 17:27
 4/4 anonim ***** válasza:

2 éve együtt vagyok a 24 éves barátommal, akinek tizenéves kora óta folyamatosan pattanásai vannak. Igazából már szinte mindent kipróbált ellenük, de nem tud tőlük megszabadulni. Őszintén szólva, engem kicsit zavar, próbálok rajta segíteni, de tényleg nem hat semmi, ha pedig megkérem, hogy legalább azokat nyomja ki, amelyik fehérek, sárgák, akkor elszégyelli magát, és már csak azért sem teszi meg. Tudom, hogy nem tehet róla, és nem is hangoztatom előtte, de jártam már úgy, hogy felkenődött a cucc az arcomra, szóval jah... :D

De túlságosan szeretem őt, mint embert ahhoz,hogy emiatt elhagyjam. :)

17/L

2017. ápr. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!