Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket mennyire zavar, ha egy 20 éves srácnak még mindig bőven vannak pattanásai?

Figyelt kérdés

Első sorban a velem egy korú lányok válaszát várom, de bárki véleményét szívesen fogadom.

A "vannak pattanásai"-nál a mértéket úgy képzeljétek el, hogy 10-15 piros, gyulladt folt... Őszinte válaszért senkit nem pontozok le.

2012. szept. 28. 17:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én 23L vagyok és még mindig vannak pattanásaim.
2012. szept. 28. 17:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Válasz lemaradt:semennyire,csak ne borítsa be az egész arcát és ne legyen túl nagy pattanás a nyakán.
2012. szept. 28. 17:29
 3/16 TOMAtm ***** válasza:
hát van akinél sosem múlik el teljesen.
2012. szept. 28. 17:31
 4/16 anonim ***** válasza:
rajtam is vannak sajnos..engem nem zavarna19/L
2012. szept. 28. 17:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
eléggé zavarna, már ne is haragudj, de egy pattanásos arcot kinek van gusztusa csókolgatni? (tényleg ne haragudj, nem bántásból)
2012. szept. 28. 17:33
 6/16 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, 15 éves koromban csupa akne lett az arcom, szégyeltem magam, 2 évig semmit sem tettem ellene csak vártam. 17 évesen meguntam, elmentem kozmetikushoz, nem segitett semmit. Aztán 18 éves koromban mentem el bőrgyógyszához, aki gyógyszert írt fel. 6 hónapig szedtem a bogyókat, kivoltam száradva, hámlott az arcom. De most, hibátlan. Sokat segített, nagyon !
2012. szept. 28. 17:35
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

van rá természetes gyógymód is, méghozzá a szex! :) komolyan mondom! Ha elkezd az illető rendszeresen nemi életet élni, akkor a hormonháztartása megváltozik, és elmúlnak a pattanások. Nem azonnal, ez egy folyamat, de sokat segít.

Engem nem zavartak a barátom pattanásai, meg amúgy is tudtam, hogy egy kis idő, aztán elmúlik, kinövi. Lassan 4 éve vagyunk együtt, most 21 éves.

2012. szept. 28. 17:42
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz. :)

Jöhet még vélemény! :)

2012. szept. 28. 17:49
 9/16 anonim ***** válasza:
a pattanások sosem múlnak el nehogy elhidd,anyámnak 40-en fölül is voltak,apámnak pedig 50 fölött is akad
2012. szept. 28. 17:49
 10/16 anonim ***** válasza:
gyógymód sincs rá de idővel normalizálódik a mennyiség,néha néha előfordul felnőtteknél is
2012. szept. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!