Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ana1 kérdése:
Fiúk! Titeket zavar ha egy lánynak szép arca van de vannak pattanásai?
Figyelt kérdés
2016. júl. 15. 09:14
1/13 anonim válasza:
Nos,kedves Anal :D Attól függ milyen sok
Ha rendesen kezeli akkor egyáltalán nem zavar :)
2/13 anonim válasza:
Ez így nagyon általános kérdés.
4/13 anonim válasza:
Attól függ, a szép arc relatív :s, lehet nekem nem is tetszene :/, de ha tetszene, akkor nem zavarna..
8/13 anonim válasza:
Gondolom te is kamaszkorba vagy, majd kinovod, nekem is pattanásos az arcom, de én kezelem, pl nem eszek semmi nagyon sosat, zsirosat es ápolom es mindjart nem lesz nagyon pattanásos az arcod:)
L
9/13 anonim válasza:
Nem ettöl még lehet valaki szép
10/13 anonim válasza:
Ha jófej, aranyos lány akkor felpakolnám a hátamra, és vinném is haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!