Miért nem állitják vissza az oldalt a régi,bevált,közkedvelt formájára?
A többség meg is szavazta itt az oldalon a régi verziót és mégsem történt meg a visszaállitás,miért nem?
A felhasználók akarata,véleménye nem számit semmit sem?
Nem tudom.engem a terjedelem zavar csak.
De annyi minimum lehetett volna bennük, hogy a felhasznàlo vàlthasson màs nézetre ha akar.
"A többség meg is szavazta itt az oldalon a régi verziót és mégsem történt meg a visszaállitás,miért nem?"
Egyrészt eleve minden bizonnyal csak a felhasználók egy jelentéktelen töredéke szavazott egyáltalán.
Másrészt hogy néhány felhasználó egymás között miről szavaz, annak milyen hatással kéne lennie bármire? Ha otthon összeülünk a családdal, és többségi szavazással eldöntjük hogy Magyarország mostantól német gyarmat, szerinted mi fog történni és miért?
Mert ez a új kinézet sokkal jobban kezelhető mobilról
Erdekes, a legtobb panasz szerint pont mobilon a legpocsekabb. Engem is ott zavar a legjobban.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát akkor akinek nem jön be,akkor az vagy alkalmazkodik vagy offolja magát. Azért kár a régiért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!