Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire számít a külső?

Mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagyon jó pasi de igyekszem jó szívű lenni kedves, törődök a lányokkal ahogy mindenkivel is de valahogy nem igazán akar össze jönni , pedig már jó lenne.

Mellékelek egy képet hátha tudtok valamennyire segíteni hogy miben kéne változtatni akár stílus akár más:

[link]

2020. máj. 16. 21:24
1 2 3 4
 31/37 Laylah ***** válasza:
74%
Ha engem valaha valamelyik pasim is ismerkedési fázisban félvállról kezelt volna, akkor soha nem jöttem volna vele össze. Persze én itt nőkről beszélek, nem tini lánykákról.
2020. jún. 4. 12:32
 32/37 anonim ***** válasza:
54%

Nyílván az első szexuális együtt létt után, amikor egy pasi eldönti, hogy akkar-e kapcsolatot akkir ha nem is 180 fokos fordulatot téve, de változtatnia kell a kimutatott hozzállásán.

Aki pitizik az az első együttlétig sem jutt el.

2020. jún. 4. 13:04
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell mutatnia egy pasinak, hogy köszöni jól meg van. De ha a nő csatlakozhat, ha akkar.
2020. jún. 4. 13:06
 34/37 Laylah ***** válasza:
87%
Alapvetően az lenne a normális, ha minden ember jól meglenne egyedül, és a másik csatlakozhat, ha akar. Ez lenne az egészséges lelkiállapot. Mármint, hogy nem kapcsolatból kapcsolatba, ágyból ágyba ugrál az ember, hanem, hogy egyedül is teljes életet él, csak jobban esne egy társsal.
2020. jún. 4. 13:24
 35/37 anonim ***** válasza:
#34 Ezzel csak egy baj van, hogy a férfiak kizárólag akkor akarnak kapcsolatot, ha nem érzik jól magukat (már, vagy éppen akkor) egyedül.
2020. jún. 4. 13:38
 36/37 anonim ***** válasza:
#34 Bár a válaszod, így is igen hasznos lehet.
2020. jún. 4. 13:44
 37/37 anonim ***** válasza:
80%

Férfi vagyok. Szerintem nem az arcoddal van gond, hanem a gondolkodásoddal.

Amúgy a mai világ ettől lett rosszabb. A szépség, a külső jobban számít mindkét nemnél. Magasabb lett a szint. Ráadásul ez még hiúsággal és szelfizésekkel párosul.

Neked viszont ezek ellenére is lehet előnyöd. Csak gondolkodj máshogy. Hajrá!

2020. jún. 16. 08:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!