Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyire számít a...

Szerintetek mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés
Mert szerintem a belső a fontos,de ez csak az én véleményem.
2015. aug. 8. 22:58
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nekem szinte egyáltalán nem. A belső viszont nagyon számít. :)
2015. aug. 8. 22:59
 2/18 anonim ***** válasza:

Ez most nagyon közhelyes volt részedről.

Biztos neked is számít a külső. Nem tudom elhinni, hogy akárkivel összeállnál, csak mert jó a belső énje.

2015. aug. 8. 23:01
 3/18 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez az ápoltságot jelenti, akkor sokat. Ha nem az ápoltságot, hanem inkább a környezet által sugallt "esztétikai" megjelenést, akkor alig vagy egyáltalán nem.
2015. aug. 8. 23:01
 4/18 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon megyek a külsőre ,hidd el. Pár dolgot nézek de nagyon nem érdekel a külső én sem vagyok szerintem egy szépség.
2015. aug. 8. 23:02
 5/18 A kérdező kommentje:
Értem.
2015. aug. 8. 23:04
 6/18 anonim ***** válasza:

Mindenkinek számít, csak a saját "szintjén". És, aki mást mond az hazudik. Én is ismerek olyan embert, aki váltig állítja, hogy neki csak a belső számít és igen valljuk be nem egy szépségkirálynő. De abban is biztos vagyok, hogy ha megtalálnám neki a világ egyik legunvonzóbb (szépen fogalmazva) emberét akkor már mást vallana, szóval nem kell itt álszenteskedni. :D

Nekem igen is számít, de tisztában vagyok az adottságaimmal és, hogy milyen "szinten" vagyok. Az ápoltság meg alap feltétel.

Nem akarok megbántani senkit, de általában a külsőre nem túl előnyös emberek szokták azt állítani váltig, hogy nekik csak a belső számít és a külső egyáltalán nem, de kérem ne álszenteskedjünk már. Köszönöm.

Igen is számít én is szívesebben társalkodom egy csinos lánnyal (akinek a belseje is megfog és nem egy pláza pi.ca), mint egy külsőre nem túl esztétikus egyeddel (szépen fogalmazva). :D Ez van! 22/f.

Ellen vélemény?

2015. aug. 8. 23:13
 7/18 anonim ***** válasza:
A külső megfog, a belső megtart.
2015. aug. 8. 23:14
 8/18 A kérdező kommentje:
Persze a tisztálkodás stb számít. Én sem szeretem,ha például valaki büdös stb. Én nem szeretnék pláza cica lenni :D Túlsokat kellene nyavajogni.
2015. aug. 8. 23:18
 9/18 A kérdező kommentje:
Kicsit félreérthetően írtam le a kérdés alá a szöveget sajnálom.
2015. aug. 8. 23:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Sokat mert minden ember általában a külsőnk alapján ítél meg bennünket ha letagadják ha nem de így szokott lenni mondig! Én ezt tapasztalom mindenütt csak mert nincs pénzem rendes ruhákba és turis ruhákban járok le vagyok nézve mindenütt és nem nagyon vesznek komolyan a pasik se nagyon néznek meg mint olyan nőket néznek meg akik sokkal jobb rucikban vannak mint én pedig sovány vagyok de a ruha nagyon számít.
2015. aug. 8. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!