Szerintetek mennyire számít a külső?
Ez most nagyon közhelyes volt részedről.
Biztos neked is számít a külső. Nem tudom elhinni, hogy akárkivel összeállnál, csak mert jó a belső énje.
Mindenkinek számít, csak a saját "szintjén". És, aki mást mond az hazudik. Én is ismerek olyan embert, aki váltig állítja, hogy neki csak a belső számít és igen valljuk be nem egy szépségkirálynő. De abban is biztos vagyok, hogy ha megtalálnám neki a világ egyik legunvonzóbb (szépen fogalmazva) emberét akkor már mást vallana, szóval nem kell itt álszenteskedni. :D
Nekem igen is számít, de tisztában vagyok az adottságaimmal és, hogy milyen "szinten" vagyok. Az ápoltság meg alap feltétel.
Nem akarok megbántani senkit, de általában a külsőre nem túl előnyös emberek szokták azt állítani váltig, hogy nekik csak a belső számít és a külső egyáltalán nem, de kérem ne álszenteskedjünk már. Köszönöm.
Igen is számít én is szívesebben társalkodom egy csinos lánnyal (akinek a belseje is megfog és nem egy pláza pi.ca), mint egy külsőre nem túl esztétikus egyeddel (szépen fogalmazva). :D Ez van! 22/f.
Ellen vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!