Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire számít a külső?

Mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagyon jó pasi de igyekszem jó szívű lenni kedves, törődök a lányokkal ahogy mindenkivel is de valahogy nem igazán akar össze jönni , pedig már jó lenne.

Mellékelek egy képet hátha tudtok valamennyire segíteni hogy miben kéne változtatni akár stílus akár más:

[link]

2020. máj. 16. 21:24
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
20%

Oké, akkor most írok a sok álszenteskedés után egy őszinte választ is: A külső nagyon fontos. Az arcod pedig nem átlag feletti, mint ahogy sokan írták, hanem teljesen átlagos.

Amivel te nyerhetsz, a jó megjelenés. Legyél magabiztos, legyen egy hozzád passzoló öltözéked. Ha ez megvan, már nagy előny. Szóval, számít a külső, de a tálalás is. Ha ezekhez még hozzácsapsz egy jó szöveget meg valami plusz érdekességet, akkor simán találhatsz barátnőt.

2020. máj. 20. 00:08
 22/37 anonim válasza:
60%

Szia.

Szerintem jól nézel ki!

És az, hogy úgy érzed, hogy nem igazán akar összejönni a,, dolog,, valószínűleg azért van, mert rossz helyen keresgélsz. Nem veled van a baj szerintem!Azzal az emberrel akivel együtt kell majd lenned azzal úgy is együtt leszel, bármi történik is. Ez egy olyan dolog amit nem szabad siettetni. Jön ha jönnie kell. Nem akarok beleszólni ne értsd félre. De szerintem ne csak barátnőt keres, mert azt kB mindenhol lehet találni.Komolyat akarj, akiben megtalálod a barátod a lelki társad, a másik feled. És hidd el boldog leszel. 😊

2020. máj. 20. 01:43
 23/37 Laylah ***** válasza:
80%

Nem vagy az esetem, de közel sem vagy gáz. A szemed pl. kifejezetten megkapó.

Egyébként Yannis jutott eszembe rólad, egy sikeres metálbanda (Beast in Black) énekese:

[link]

2020. máj. 26. 15:44
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Egy hibbanttal ki akarna összejönni?
2020. máj. 26. 23:17
 25/37 anonim ***** válasza:
32%

Kinek?

Nekem semennyire.

2020. jún. 3. 19:51
 26/37 anonim ***** válasza:
80%

Ha nem az jön le a lányoknak, hogy te teljesen elégedett vagy az életeddel. Bár, ha van kedve a csajnak csatlakozni, akkor egye fene tegye. - ez persze színjáték 99% eséllyel. Bár elvárt.

Akkor hosszú és rögös út vezet a ...-hoz.

2020. jún. 4. 01:27
 27/37 anonim ***** válasza:
55%

Tehát a külsőt kérdezted:

véleményem szerint ezzel az arccal nincs gond, hogy átlag feletti-e azt mindenki döntse el maga, de hogy nem néz ki rosszul azt szerintem kezelhetjük tényként, nálad sokkal rosszabbul kinéző embereknek is van csinos barátnője.

Én biztos beújítanék egy hosszabb, divatosabb frizurát.

Az öltözködésedet nem látni a képen, de az is nagyon fontos, nem kell drága ruha, nem erről van szó de legyen stílusos.

Mennyire számít a külső?

Azok a lányok akik a belső értékekeket tartják (nagyon helyesen) szem előtt, ok is csak külsőrők tudnak elősször ítélni. Hiszen amikor meglát akkor egy megjelenést lát nem egy kedvességét egy Inteliganciát. Ezek csak később rajzolódnak ki, ahogy elkezdtek beszélgetni.

Plusz valljuk be egy lány tarthat bárkit bármilyen lenyűgözőnek belülről egy kapcsolatba kémia is kell, vonzalom.

2020. jún. 4. 09:40
 28/37 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen hozzáállással még az is csoda, ha volt már nővel dolgod.
2020. jún. 4. 10:03
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Egy fába is meg lehetne találni életed partnerét ha a személyiséged tükörképe lenne, és az elméje is a tiedhez hasonló lenne.

Az csak illúzió, hogy bármennyire is számítana. Még azoknak se számít, akik azt hiszik.

2020. jún. 4. 10:34
 30/37 anonim ***** válasza:
31%

Egy nő felé az elején minimum, hogy azt kell mutatnod, hogy te maximálisan elégedett vagy magaddal. Ja és félválról kell kezelned.

Ilyen papucs hozzáállással, nyílván nem kellkesz a nőknek.

2020. jún. 4. 10:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!