Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire számít a külső?

Mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagyon jó pasi de igyekszem jó szívű lenni kedves, törődök a lányokkal ahogy mindenkivel is de valahogy nem igazán akar össze jönni , pedig már jó lenne.

Mellékelek egy képet hátha tudtok valamennyire segíteni hogy miben kéne változtatni akár stílus akár más:

[link]

2020. máj. 16. 21:24
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Nem tudok értelmesen mosolyogni
2020. máj. 16. 21:49
 12/37 anonim ***** válasza:
58%
De miket csinálsz, miket mondasz, hogy elhajtanak? Hogyan zajlik ez?
2020. máj. 16. 22:22
 13/37 anonim ***** válasza:
81%

Milyen nőknél próbálkozol? Olyanoknál, akik azt nézik, hogy kivel tartathatják el magukat? Akik arra vágynak, hogy nyaralni vidd őket, és mondjuk ezt esetleg nem engedheted meg magadnak? Persze nem ismerem az anyagi helyzetedet, csak találgatok.

Ha így van, akkor ne ilyen nőknél próbálkozz. Hanem olyanoknál, akiknek nincsenek luxusigényeik.

2020. máj. 16. 22:25
 14/37 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele hogy nem eladni akarom magam a lányoknak hanem azt hogy megismeejenek. Szóval nem játszom a Hamut menő srácot meg ilyesmi, lehet ez kevés vagy nem tudom de nem akarom hazudni és allarcot viselni ha egyszer nem én vagyok az.
2020. máj. 16. 22:28
 15/37 anonim ***** válasza:
88%

Lehet, hogy barátként közeledsz feléjük. Hívd el a neked tetsző lányt valahova, akárcsak sétálni, beszélgetni vagy valami programra. Aztán közben valamikor vagy a program vége fogd meg a kezét, akár csak egy pillanatra, közben nézz a szemébe, de ki is mondhatod neki, hogy jó lenne ha több lenne köztetek barátságnál, ha majd már alaposabban megismeritek egymást. Ne érezze azt, hogy sietteted, hogy már csókkal akarsz búcsúzni meg ilyenek. Találkozgattok, aztán majd alakulnak a dolgok.

Szóval tisztázd, hogy te nem barátságot akarsz.

2020. máj. 16. 22:34
 16/37 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi probléma nincs veled, találj egy olyan,lányt, aki a belső értékeket nézi, és vele nyert ügyed lesz, valószínűleg hosszabb távon.
2020. máj. 19. 09:14
 17/37 anonim ***** válasza:
68%
Férfiként mondom, hogy szerintem helyes vagy és ez enyhe kifejezés, külsőddel biztosan nincsen gond. Ahogy nézem az írásodat, inkább a kommunikációval van probléma, ezen volna érdemes javítanod, ha már mondtad is azt, hogy szoktál olvasni, úgy gondolom, hogy ebben a témában volna érdemes szemezgetned a könyvekkel, a nőkkel kapcsolatos kommunikáció kapcsán.
2020. máj. 19. 10:11
 18/37 anonim ***** válasza:
53%

Hibbantkám, tényleg hibbant vagy 😄

Hacsak nem lájkvadász vagy hogy dicsergessünk. Nem hiszem el hogy nem tudod hogy helyes vagy!

Nem rugnálak ki az ágyamból az tuti 😋

40N

2020. máj. 19. 19:05
 19/37 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeségeket beszélsz.
2020. máj. 19. 19:41
 20/37 anonim ***** válasza:
Mennyire számít a külső? Nagyon is. Jobban mint hinnéd.
2020. máj. 19. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!