Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hazamennétek 2 hónap után az...

Hazamennétek 2 hónap után az idős szüleitekhez?

Figyelt kérdés

Március 14.-én voltam otthon utoljára és nagyon hiányzik mindenki de leginkább a kutyám. Én Pesten élek a szüleim otthon. 66,69 évesek és a nevelőapukám rákos. Ti mit tennétek? Sokáig itt lesz a nyakunkon ez a vírus akkor soha ne menjek haza?

23/L

2020. máj. 14. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Hetes vagyok.

Elmondhatatlanul hiányoznak,de inkább egy minőségi viber beszélgetés,minthogy másfél méterre üljünk/álljunk egymástól,maszkban,kesztyűben,meg mindent mosogassanak utánnam.

Úgyse bírnátok megállni,hogy ne ugorjatok egymás nyakába,meg ne adjatok puszit.

Most olvastam,h június végére tervezik a veszélyhelyzet feloldását,sztm én azt megvárom.

2020. máj. 14. 13:58
 12/13 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok vele...én felhívtam a Medicovert itt Pesten mert ők csinálnak tesztet. Jövő héten megcsináltatom és elvileg péntekre meglesz az eredmény. Ha minden rendben akkor hazamegyek. 30.000Ft..elég undorító,hogy ezért fizetni kell de inkább ez mint hogy ne lássam anyuékat még egy hónapig.
2020. máj. 14. 15:03
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a helyzetedet, ismerős a dolog: én is lényegében márc. 15.-én láttam a sajátjaimat utoljára. Április 20.-án volt az, hogy besokalltam. Valahogy nem jó ez már, de tudom, hogy nem vicc az egész, így komolyan kell venni. Vannak tervek, hogy mi lesz, ha vége, de mikor lesz vége, azt tutira senki sem tudja...
2020. máj. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!