Kávézóba, szórakozóhelyen pultosnak felvesznek, ha van 2x 2 hónap "tapasztalatom" McDonalds-os munkában?
Tudom hogy ezt így nem lehet megmondani pontosan, csak arra lennék kíváncsi hogy van-e rá esély ilyen tapasztalattal.
Egyébként német tudásom jó, angolul is felsőfokon beszélek ha ez számít. (Suli mellé kellene valami munka egyébként majd)
Ha jól nézel ki, akkor talán.
Ha nem, nem.
Ha kellemes külsejű és természetű, erős idegzetű, gyors észjárású illető vagy, semmi akadálya.
Valamelyik hiányában is megszerezheted a munkát, de meglehetősen nehéz dolgod lesz. Higgy nekem.
Egyébként... van olyan munka, hogy sima pultos?? Nálunk a "pultos pincérek" is ide-oda mennek, mint a mérgezett egér.
Nos a kellemes kinézetű kinek mit takar..
A természetem.. hát kedves, megbízható és segítőkész vagyok. Erős idegzettel rendelkezem hál istennek. Az észjárásom meg.. nem is tudom, nem vagyok biztos benne hogy ANNYIRA gyors lenne, de egyáltalán nem lassú.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!