2 hónap alatt kívülről-belülről megváltozni?
Én vagyok A DAGADÉK , akit mindenki kihasznál, átver. Akinek ha tetszik valaki akkor tuti, hogy az a valaki a barátnőjébe szeret bele. Rajtam viccelődnek, megaláznak, kigúnyolnak.
Meguntam.
Valószínűleg nem fogok 2 hónap alatt lefogyni 50 kg-ot, de meg lehet e változni egy nyár alatt annyira, hogy mikor visszamegyek az egyetemre az emberek meglepődjenek?
A terveim:
- szeretnék fogyni
- más stílusú ruhákba járni (nem pedig 10XL-es zsákokba bújni)
- új külsőt szeretnék ezen kívül
- több önbizalmat
- határozottabbnak lenni
- stb...
A problémám, hogy nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki, miket változtassak magamon...egyáltalán lehetséges-e ilyen rövid idő alatt megváltozni.
Ebben kérnék segítséget, minden egyes szóért nagyon hálás vagyok :)
Köszönöm!!!
22/L
Szerintem siman. :)
1. Kezdj el egeszsegesen enni es sportolni. 50 kg nem fog lemenni, de tuti, hogy fog latszani valami. :)
2. Nezegess neten "ducidivatot", az segithet stilust valtani. Sokszor ugy erzem, hogy a 2x akkora lanyok/nök jobban neznek ki, mint en...:D
3. Vagass uj frizurat, vagy probalj ki egy uj hajszint.
4. Sz@rd le a pasikat, es kezdj el elni! :) Hidd el, nelkülük is jol meg lehet lenni. Itt a nyar, irany a strand, erezd jol magad, ne hagyd, hogy barki kihasznaljon, vagy bantson.
Ha gondolod, irj privatot, szivesen dumalnek veled. :)
De ha nem, akkor is sok sikert!
22L
Sportolj és egyél egészséges kajákat. De vigyázz,hogy ne erőltesd meg nagyon a szervezeted.
Ha van lehetőséged,menj edzőterembe, vagy ha nem, akkor otthonra állíts össze egy edzéstervet magadnak,járj el futni stb. :)
Aranyosak vagytok :)
Strandra nemigen szeretnék eljárni, nem merek levetkőzni. :D
Igen én is így gondoltam, tudom, hogy nem megy egyik napról a másikra.
Egyszerűen csak csak szeretnék addig úgy megváltozni, hogy mikor rám néznek azt mondják, hogy új ember lettem. :)
Nem csak azon múlik a dolog, hogy hogyan öltözöl,hanem azon is, hogy mennyire látszik rajtad,hogy vidám,elégedett,magabiztos nő vagy. :)
A kisugárzás nagyon fontos. :)
Kedves Utolsó!
Hogyan tudnék a kisugárzásomon változtatni? :)
7-es vagyok.
Hát pl ne lefelé bámulj az utcán,húzd ki magad,mutasd,hogy jól érzed magad. :)
De könnyebb,ha meg vagy elégedve magaddal,mert akkor ez jön magától. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!