Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2 hónap alatt kívülről-belülrő...

2 hónap alatt kívülről-belülről megváltozni?

Figyelt kérdés

Én vagyok A DAGADÉK , akit mindenki kihasznál, átver. Akinek ha tetszik valaki akkor tuti, hogy az a valaki a barátnőjébe szeret bele. Rajtam viccelődnek, megaláznak, kigúnyolnak.

Meguntam.

Valószínűleg nem fogok 2 hónap alatt lefogyni 50 kg-ot, de meg lehet e változni egy nyár alatt annyira, hogy mikor visszamegyek az egyetemre az emberek meglepődjenek?

A terveim:

- szeretnék fogyni

- más stílusú ruhákba járni (nem pedig 10XL-es zsákokba bújni)

- új külsőt szeretnék ezen kívül

- több önbizalmat

- határozottabbnak lenni

- stb...

A problémám, hogy nem tudom, hogy hogyan kezdjek neki, miket változtassak magamon...egyáltalán lehetséges-e ilyen rövid idő alatt megváltozni.

Ebben kérnék segítséget, minden egyes szóért nagyon hálás vagyok :)

Köszönöm!!!

22/L

2013. jún. 22. 09:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

ha nagyon elszánt vagy, egy nyár alatt nagy feleslegből le lehet dobni 10-15kgt. nekem anno ment, nem a levegőbe beszélek.

ezzel egyidőben minden nap találj magadban valami szépet, ami miatt úgy érzed, h értékes vagy, nem kell szégyenkezned semmi miatt. húzd ki magad, úgy járj-kelj a világban hogy tudd, mint mindenkiben, benned is vannak szerethető tulajdonságok, van aki csak arra vár, h megismerjen.

olvass önismeretről szóló írásokat, figyeld magad, tűzz ki célokat, tedd magad próbára különböző szituációkban.

mosolyogj sokat, találd meg rá az okot :)

járj turiba, ki lehet fogni nagy méretben is csinos, előnyös darabokat. méghozzá nevetséges áron. :)

és ne feledd: senki nem ér annyit, h rossz kedved legyen miatta! ha beszólnak kérdezz vissza, h talán ő olyan tökéletes? és egyébként is őt minősíti a bunkósága, nem téged :)

ha olyan a kisugárzásod, meg sem próbálnak majd suttyóskodni meg beszólni.

ja, és igyál sok szénsavmentes vizet és szedj krómot :)

2013. jún. 23. 02:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!