Lányok! Ti mennyi kg-t szettetek fel a karantén alatt?
Miért törvényszerű, hogy hízzon valaki?
A karanténban itthon tudok étkezni, főzni, és tudom, milyen alapanyagok kerülnek bele. Edzeni is van időm... Egyetemre meg vagy vittem valami kaját, ami hidegen is jó volt (nem tudtam ott melegíteni), vagy vettem a büfében melegszenyát, pizzát...
Sokkal több mozgásra volt időm, torna, futás.
Ráadásul a főétkezés közötti evéseket is sokkal minőségibben tudtam megoldani. Például magam csináltam zabkását amibe vagy nem tettem édesítőszert, vagy ha igen, akkor se cukrot.
Ha vissza kell menni az irodába, akkor a rohanás miatt kb marad a keksz meg amit az automata ad.
Amúgy én nem értem, miért kellene hízni a bezártság alatt.
Akinek nincs igénye mozogni, annak a normál mindennapokban is napi össz pár perc gyaloglás a mozgása.
Akinek van igénye mozogni, az tavasszal futott a háztömb körül vagy megnyitotta a jútjúbot és ott rákeresett különféle gyakorlatokra. Ha nem tette, az csak kifogás.
Aki többször keveset evős, az az irodában is és otthon is az.
Sőt, számomra otthon még gyorsabban is telik az idő.
Az irodában ha már unom a munkát, tényleg csak az evés jut eszembe. Míg otthon, ha meg kell pihennem, jobban elfoglalom magam.
Tartom a formám s nem befolyásol se karrierem, se életem terén a "karantén".
Ilyenkor látszik meg, ki hol tart az életben és mennyire igényes önmagával szemben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!