Lányok! Ti mennyi kg-t szettetek fel a karantén alatt?
Figyelt kérdés
Van akit zavar és van akit nem?2020. ápr. 30. 01:15
1/59 Dr.med.habil. Genya válasza:
1kg. Masfel honapja itthon vagyok karanten, es 2x es pozitiv teszt miatt. Nem eszek maskepp, inkabb a mozgashiany miatt van a hizas. Nagytakaritas is off, befulladok tole. Talan a hasmenes miatt nem hiztam tobbet.
3/59 anonim válasza:
Enis fogytam. Pont a karanten alatt kezdtem el heti 3x Rubint Rékázni! :D
5/59 anonim válasza:
Én 3 kg-t fogytam, és elkezdtem karra és combra izmosodni.
Sokkal több időm van edzeni.
6/59 anonim válasza:
Nem tudom, nincs mérlegem.
Ránézésre azt mondanám, feljött 2-3 kiló, én ennek rendkívüli módon örülök, szeretnék egy kis súlyt felszedni.
7/59 anonim válasza:
Fogytam. Van időm a kertben matatni, ásni és tudok rendszeresen szobabiciklizni. :D
8/59 anonim válasza:
Én is fogytam, fél éve diétázom és hiába a karatén tudom tartani. Edzeni amúgy is itthom edzettem, szóval nincs semmi változás.
9/59 anonim válasza:
Én is fogytam, végre karantén alatt volt időm és energiám belevágni.
10/59 Sunshinedoll válasza:
Nem híztam. Ugyanannyi vagyok, mint eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!