Lányok! Ti mennyit híztatok a karantén alatt?
Kort és magasságot is írtok? :)
Van akit zavar és van akit nem?
Egy 10 est :)
Előtte is dagi voltam
Semennyit. Ugyanúgy étkezem és ugyanúgy edzek, csak kondi helyett ismét itthon csinálom a gyakorlatokat súlyzóval és gumikötéllel. 67 kilóval kezdtem a karantént, 64 vagyok, de ennyi különbség szokott is lenni.
170cm
24 éves
Semennyit.
Miért kellene hízni?
Nem eszek többet, nem mozgok kevesebbet - mitöl híznék?
Normális ember nem azért nem zabál egész nap, mert nincs rá lehetösége rá!
Nincs mérlegem, de 5 kg-t kb...
Itthon nincs az, hogy 8-9 órán át melóhelyen (plusz a tömegközlekedés) talpon vagyok, jövök-megyek, járkálok, barátokkal beülni valahova, nézelődni boltokban, stb., és észrevétlenül égnek a kalóriák... Hiába eszem kevesebbet (mondjuk étvágyam sincs), csak hízok, mióta bent kell lenni :/
Pont tegnap mértem: semennyit. Illetve, hogy őszinte legyek, kereken fél kilóval voltam több, mint mikor legutoljára mértem magam, viszont fél kilót egy nap alatt is ingadozik a súly, szóval azt nem veszem figyelembe.
Eddig edzőteremben edzettem, most meg itthon, és tény, hogy kevesebbet mozgok ugyan, mint eddig (munkába eddig gyalog mentem, most meg csak a nappaliig sétálok) de annyival kevesebbet is eszek és figyelek az ételek minőségére is.
28n 172 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!