Mit s miért azt reagálnád erre?
(Igen, egy másik, korábbi kérdés adta az ötletet, hogy ezt kiírjam, de én konkretizáltam és aktualizáltam annak a kérdezőnek a kérdését.)
Van egy párod és 2 kiskorú gyereked.
Kitör egy olyan járvány, ami a föld lakosságának legalább 70-80%-ával végez. A hullák az utcákon rohadnak, mert a kormányok már nem bírják a szállítást, és ingyen osztják a méreg injekciókat, ha valaki nem akar kínlódni.
A világ kormányai viszont létrehoznak speciális karantén helyeket, pl.: szigetek, hajók, katonai támaszpontok, ahol szigorú, több lépcsős karanténozási folyamat után bekerülve, nagy eséllyel túlélhető a járvány.
Első körben persze a politikusok, gazdagok, fegyveresek és tudósok kerülnek be, második körben viszont sorsolnak a civil lakosságból is. De az esély olyan, mint a lottónál.
A te 2 kiskorú gyerekedet kisorsolják. És mehetnek is. Ráadásul a szabályok szerint, kiskorúként, mehet velük 1-1 felnőtt kísérő. BÁRKI!!!
Ekkor a párod eléd áll, és közli, hogy neki szeretője van, és kéri, könyörög, hogy ő és a szeretője mehessenek.
Elmondja, hogy a szeretőnek van olyan tudása, képessége, képesítése, ami a járvány után társadalmilag hasznos lesz az újjáépítésben. Ez által SOKKAL jobb jövőkép vár az új társadalomban a gyerekeiteknek és nem fogják szervdonorként, prostiként, vagy akár élelemként végezni.
Mit tennél?
Megadnád a nagyobb esélyt a gyerekeidnek, a szerető és a párod által, vagy sem?
:D
hagynám, hagy egyék meg a cápák a szeretőt.
mennék a biztosba :D majd én vigyázok a saját gyerekeimre jobban, mint egy szerető.
Ha érzelmi alapon kellene döntenem, azt mondanám, amire számítasz, hogy majd én megyek a párommal, a szeretője meg ott rohadjon meg.
De igazából nem!
Azt mondanám, hogy hulljon a férgese és ha már így állunk, akkor én megyek a szeretővel ketten fel a hajóra. A szerető ottlétét megindokolta a drága párom. A párom ottléte viszont nem indokolt. Egy hazug féreg, akinek a nyakán (a szeretővel ellentétben) ott volt a családja, mint felelősség. Rajta múlt, hogy házas emberként lesz-e valami abból a viszonyból és nem jól döntött. Cserbenhagyott, elárulta a gyerekeit és a pofánkba hazudott, ki tudja, meddig. Egy ilyen ember nem alkalmas sem arra, hogy felelősséget vállaljon a túlélők gondozásáért és védelméért, mert láthattuk, hogy képtelen felelősséget vállalni. Én pedig addig is a gyerekeim mellett voltam, amíg félrekefélt. Továbbra is mellettük leszek. És külön örömmel tölt el, hogy a két szék között a földre zuhan, miközben mi távozunk a két gyerekkel.
Én semmiképp se hagynám el a két gyerekem!!!
A férfit minek vinném magammal, hiszen akkor már úgyis szakítunk.
Egy rokont, családtagot, barátot, kedves ismerőst vinnék másodiknak.
Ha nincs senki, akkor a nőt, ha már annyira hasznos a tudása :D
Jó kis scifi lenne belőle...
Egyébként mennék a gyerekekkel a szeretővel meg rohadjanak meg, ahol tudnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!