Szerintetek, hogy képes egy ilyen szép lány erre?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból meglátogattam egy szexpartner kereső oldalt. Ahogy nézegettem a lányokat megláttam egy nagyon furcsa leírást egy nagyon gyönyörű lányról, 20-as éveiben levő, na de nem is ez a lényeg. Szóval 18 és 99 év közötti férfiakat keres. Szerintetek egy ilyen lány miért akarna egy 60-99 körüli férfival lefeküdni. Egyáltalán az is mindegy, hogy ronda-e az illető, csak legyen kifizetve és tiszta ápolt legyen? Lehet túlsúlyos is, mindegy? Ezen filózok egy ideje, hogy-hogy képesek erre :D
Erről a lányról van szó: [link]
Akit nem érdekel ez a kérdés az NE írjon! Normális válaszokat várok!
Köszönöm Előre is :)
2018. márc. 7. 15:13
1/30 anonim válasza:
Igen, a prostik ezt szokták csinálni.
És amúgy nem értem, hogy ez a lány miben lenne más, mint a többiek ebből a szakmából.
2/30 anonim válasza:
Ugy, hogy prosti. Mi ebben a fura?
3/30 A kérdező kommentje:
Elsőnek voltam fent egy ilyen oldalon és meglepődtem. Ennyi a történet. Ez a lány csak példa a sok közül!
2018. márc. 7. 15:18
4/30 A kérdező kommentje:
Értem, ezekre én is rájöttem. De ennyire rá legyen szorulva valaki a pénzre? Nekem ez új ezért furcsa nekem.
2018. márc. 7. 15:19
5/30 anonim válasza:
Van, aki úgy dönt, hogy tanul, más megy a gyárba 80 ezerért, megint más elmegy prostinak 400 ezerért (csak tipp, nem mondom, hogy ennyit keresnek).
6/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mennek a zöld pacsik! :)
2018. márc. 7. 15:22
7/30 anonim válasza:
Úgy, hogy kell neki a pénz, és a könnyebbik (hosszú távon rosszabbik) utat választja.
8/30 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, hogy működik, de ezek szerint nem is válogathatja meg, hogy kivel fekszik le?
2018. márc. 7. 15:27
9/30 anonim válasza:
Sokkal perverzebb dolgot is bevállalnak a nők pénzért,ez a nagypapás dolog lepkefing ahhoz képest,amikre kaphatók.
10/30 A kérdező kommentje:
Itt nem a perverzségről van szó, hanem a akiket keres férfiakat.
2018. márc. 7. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!