Nők, mit gondoltok arról, hogy a Forma 1-ben betiltják a szép rajtrácslányokat?
Nem lesznek többet dekoratív lányok, melyek indulás előtt az autók mellett állnak, majd a futam után az eredményhirdetéskor is segédkeznek, mert "nem egyeztethető össze a modern társadalom normáival". Ez egyértelműen a feminizmus eredménye.
Nekem, mint férfinak, ezzel az a problémám, hogy jó volt látni őket, mindig is az autósport kísérő jelenségei voltak. Baromságnak tartom a betiltását, mint ahogy az egész feminizmust. Az autósport általában a férfiak érdeklődési köre, egyetlen női versenyző sincs a F1-ben, eddig egyre emlékszem, aki közel volt a bekerüléshez, ő is karambolban megölte (vagy megvakította?) magát.
Gondolom a feministák azt hozzák fel példának, hogy ennyi erővel miért nem dekoratív férfiakat is lehetne odatenni. Nem értem, miért kell mindenhova ennyire egyneműséget hozni, ez egy olyan terület, amely iránt a férfiak mindig is jobban érdeklődtek. Nekem hiányozni fognak ezek a szép lányok onnan. És az a baj, hogy ha itt betiltják őket, akkor máshol is ez fog történni.
A nők mit gondolnak erről?
A lovag a szép Hölgyért indult harcolni, égi tisztaságú szentként imádta,ez adott erőt - ez lelkesítette.
A bűvész mellett egy szép segédkező - ez fényesítette a mágiát.
Mindent tönkre kell tenni, lelaposítani, ember-alatti masszává degradálni az embereket, kiirtani a szépséget, jóságot, hitet, lelkesedést, szellemiséget- ez a neoliberálisok zászlaján lifeg.
Tessék csúnya orkokat odaállítani, szegények elnyomottak.
Nem csak azt kellene betiltani, hanem az egész cirkuszt.
Köze nincs semmihez a pénzen kivűl , a sporthoz meg főleg . Bohóckodás az egész.
Akinek sok pénze van az lesz a legjobb.
Szeretem a Forma 1-et, magam is technikai sportot űzök, nő vagyok.
Szívesebben látom csak az autókat mint a díszlibákat autókkal együtt.
Van olyan motoros magazin ahol a poszteren valami felfújt bige feszít - nyilván nem fogom nézegetni ezt a posztert sem mert nem vagyok leszbi, viszont motorozok magam is.
Szóval nehéz ügy.
(Nem kell egyből feminizmust fröcsögni. Elhiszem, hogy nagy divat a nőgyűlölet, de kicsit le kéne már állni.)
"Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők - szabadok, kedvesek
- s mind ember, mert az egyre kevesebb...
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait."
József Attila
"Egy nő nem dísztárgy"
Nem tárgy, de dísznek jó. :) Egyébként sem kényszerítették rá őket, önkényesen jelentkeztek oda, valószínűleg a jó pénzért, amit kapnak mindössze azért, hogy a fény visszaverődik róluk. A férfiak pedig szeretik nézni őket. Így mindenki örül.
- mindenki örül(ne), kivéve a libsiket és annak is a legalját a feministákat. Ők annak örülnek, ha szabadság-egyenlőség-testvériség hangzatos jelszava mögé bújva egy nemek-alatti sőt, emberalatti massza jön létre, genderszósz - ami felett a felügyeletei jogot persze szigorúan megtartják maguknak. Agyrém... most ott tartanak, hogy felhorkannak, ha udvariasan előre enged egy férfi egy nőt. Ezek meg ellenkezőleg a fenti "mindenki örülne" állapotnak mindenkinek rossz.
Maradjon csak szenzáció, hogy férfi és nő van a világban. Nem kell eltaknyolni ezt.
Forma 1 rajongóként leszarom. De nő vagyok. Viszont mindig elgondolkodtam, mit csinálnak a férfiak, ha nem lehetne mindenhol csöcsöket nézni. Érdekelné őket valami? Aki ezen akad ki, azt qrvára nem a sport érdekli. Engem jobban kiakasztanak a szabályváltoztatások, de hát kinek mi.
Azzal egyetértek, hogy vagy mindkét nem parádézzon ott, vagy egyik se. Ez lenne a fair.
a férfiak a kocsiban "parádéznak" - a szép nő szép látvány, nem kell "csöcsölni", de nem kell ezt eltúlozni sem. A hörgés ezen pont egy torzulás - most mé' pont ez legyen normális?
Egyébként belebuknak- mert a forma 1-en nincs semmi látvány, vagy ami van, azt a tv-n jobban látni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!