Ti milyen gyakran szoktatok unatkozni?
Mennyi ideig tart?
Ti is megszenveditek? :D
Mit tesztek ellene?
(Bocsi, lehet, hogy rossz kategóriába írtam a kérdést, de még ide írni tűnt a leglogikusabbnak.)
Szerintetek mit kezdjek magammal, ha örökké unatkozom?
Mitől lehet ez?
Légyszi, ne írjatok csipkelődő válaszokat! :D
Köszönöm a segítségeteket!
Évek óta nem unatkoztam. Egyszerűen annyira sok a dolgom, hogy pihenni sincs elég időm. Hidd el, ez sem jó :/
Keress valamit, ami érdekel. Sportolj vagy csinálj olyat, ami feldob és leköt. Próbálj ki új dolgokat.
Én körülbelül olyan gyakran, ahányszor mennem kell valami sorban állós, váróban ülős programra.
Ha "szabad vagyok", akkor általában feltalálom magam, de mikor már a negyedik órája ülök az orvosi váróban pl., akkor már eléggé szoktam unatkozni én is.
Legutóbb gyerekkoromban unatkoztam. Nem voltak kötelezettségeim, az aktuális játékomat vagy hobbimat meguntam, és új ingerekre vágytam.
Próbálj ki új dolgokat, de ne csak felszínesen, hanem minél jobban belemélyedve. Keress addig, amíg meg nem találod azt, ami igazán érdekel és leköt.
Ritkán. Egyrészt szeretek egyedül lenni, élvezem a saját társaságom, másrészt általában elég sok teendőm van, tehát ha épp nincs mit csinálnom, akkor annak is örülök, vagy nyilván olyan dologra fordítom azt az időt, amire szeretném.
Szerintem az unatkozással nincs semmi baj, mert legalább megtanítja az embert arra, hogyan foglalja le saját magát.
Szóval nyugodtan próbálkozz többféle dologgal, örülj, hogy van időd unatkozni, próbáld meg eltölteni ezt az időt hasznosan. Olvass, nézz filmeket, sorozatot, tanulj valami újat, kezdj el egy új hobbit, rajzolj, horgolj, szerelj, takaríts, sportolj valamit, illetve csinálj olyan dolgokat, amiket sokáig halogattál pl. ablakpucolás, régi cuccok átválogatása stb. mindig van mit csinálni, legalábbis nálunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!