Nekem túlzás csak egy kicsit, ami a koronavirus körül zajlik?
Lehet valakinek túlzás, lehet valakinek nem. A korona vírus veszélyes, mindenkinél más más tünetet produkál. Be kell tartani a szabályokat. Nekem nagyszüleim nem élnek de tekintettel vagyok másra, gondolod felfújt dolog igen az mert itt nincs vakcina és az idősekre veszélyesebb. Senki se örülne ha egy közeli rokonát elvinné a vírus, vagy akár valamelyik ismerősöm szülejét, nagyszülejét.
Én is elvesztettem állásom ez miatt. De találtam másikat a friendhungary B-terv segít, naponta küldik az állás ajánlatokat.
Maszkot kesztyűt fel!
További szép napot!
Egyszerűen mégegyszer: Adott halálozási ráta mellett, minél kisebb az egészségügyi kapacitás, annál hosszabban tart a járvány.
Senkit sem bíztatok, hogy nagyobb rátát is elfogadhatónak tartson, az ellátás volumenét kell ipari szinten növelni.
És a lényeg: Ha elhúzzuk a járványt, akkor lehet hogy a kecse is éhendöglig, és a káposzta se marad meg. A tartós bezárás pusztítja az emberek immunrendszerét, az idősekét pláne. Azaz, túl sok hónap elteltével tömegesen olyanok is belehalhatnak, akik ma még túlélnék.
Akkor milyen híreknek örülné
Nemzetközileg: Az USA és az EU felvásárolja és közkincsé teszi azon kórházi eszközök licencét, ami kell a tömeges ellátáshoz. Magyarországon például mind a szellemi, mind a fizikai feltételek megvanak a honosításhoz, és a tömeges gyártáshoz.
Idehaza: Elhagyott kórházépületeket újra, vagy szállodákat gyorsan célellátásra fogadóképessé tennének. Ideiglenes ápolókat toboroznának, és megkezdenék a kiképzésüket.
Stb-stb. Ezt pörgetni kéne, mert a húzással végül több halottunk lehet, és még gazdaságilag is belegebedhetünk.
És a végén még arról se feledkezzünk meg, hogy most sokan egészségükkel kapcsolatos gyanúikkal nem fordulnak orvoshoz. És ebbe is sokan fognak belehalni, minél tovább húzódik, annál többen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!