Nekem túlzás csak egy kicsit, ami a koronavirus körül zajlik?
Nekem őszintén szólva már ..szom kivan az egésszel hogy felkelek szép az idő a madarak hangja varázsol és megnyitom a csapot ez a hülyeség folyik belőle még mindig és akkor megkérdezem magamtól mikor lesz már vége?A sok okos megmondó ember erre azt mondja akkor lesz vége ha otthon maradsz.
“Maradj otthon” kiírások mindenhol meg idióta karantén dalok egyszerűen megőrülök az egésztől hányinger.
Mondom a tényeket gazdasági világválság van nem lesz hanem már VAN!
Korona vírus ide vagy oda a válság elkezdődött volna nélküle is talált egy okot az emberiség hogy hamarabb túl essünk rajta.Azt hiszi a sok barom hogy lemegy a járvány minden happy lesz újra munkába állhatunk?Jó nagy idiótának kell lenni hogy ezt elhiggyük.
Mondom a forgató könyvet lemegy a járvány nyárra sehol nem lesz,ha lesz akkor az egy kamu fenntartás a hatalom érdekébe.
Na szóval vírus megy válság marad nem kicsi hanem addigra már hatalmas és nyakig ér a tré.
Éhezés,kilakoltatás és öngyilkosságok sorozatai a kétségbe esés és kilátástalanság miatt.
Valószínűleg hatalmas cirkuszra,tüntetésekre is lehet majd számítani megint beb@sszuk az mtv székház ablakát meg kocsikat fognak felgyújtani stb....
Én így látom a dolgokat de adja isten ne legyen igazam én is annak örülnék a legjobban.
Amúgy meg a vírusról annyit létezik meg minden,de talán 1fokkal ha veszélyesebb mint egy influenza.Azt hiszem meglepődnénk ha lefuttatnánk egy országos tesztet valószínűleg össze sz@rnák hgy0znák magukat akik eddig is pánikoltak annyi lehet a fertőzött csak éppen nem érzik.
Először én is úgy gondoltam, hogy nagyon túl van ez tolva.
Akkor kaptam fel a fejemet, amikor az olaszországi eseményeket néztem.
Azért az nem vicc, napról napra napi 600-1000 ember hal meg. Egyértelműen a koronavírus.
A pestist abban az értelemben hoztam példának, hogy akkor semmit sem tettek ellene (hogy is tehettek volna) és 3 évbe telt mire megállt. Valóban azért, mert mindenki megkapta és vagy védett volt, vagy halott. De nem azt írtam, hogy erre várok, hanem hogy már létezik a tudomány (mai értelemben vett tudomány) és tud ellene tenni (nem gyógyszer, tudtom hogy az nincs). Tehát summázva.
Viszont itt már évekről is beszélnek. Hivatalosan még nem olvastam, de néhány retardált már évekről ír. Az lenne csücskös ha a 21. században évekre legyűrné az embereket egy járvány. Szerintem ezt azért ne. Az mindenki előtt világos szerintem, hogy 2 hét múlva nem lesz 0 beteg, se oltás. Csak azért maradjunk észnél :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!