Nem túlzás amit Magyarország művel a határokon az átutazókkal szemben?
természetesen ÓÓÓRBÁN a felelős
meg az ellenkezőjéért is
Szerintem nem túlzás, ebben a helyzetben jobb lenne, ha mindenki ülne a saját helyén. Nem kint nyaraló emberekről van szó, hanem életvitelszerűen kint élőkről, felelőtlenség, hogy most jut eszükbe hazamenni.
Egyébként a most feltorlódött tömeget valószínűleg átengedik.
Már egy ideje azt hajtogatja mindenki hogy ne most menjenek nyaralni, utazgatni az emberek. Akinek nem feltétlen szükséges, ne utazgasson sehova.
Most már pedig mindenkinek otthon kellene maradnia, már a határokat is lezárták a legtöbb országban.
Aki most akar hazautazni országokon keresztül, annak nyilvánvaló hogy a határon meg fogják állítani, ha nem készül fel rá az az ő baja. Nem tegnap szóltak hogy nem mehet senki sehova, szóval aki a határon ragad és sokat kell várnia, az ne panaszkodjon már pont most miatta... Számítani lehetett rá.
Nektek kb. minden baj, amit a kormány csinál.
Vannak olyan dolgok, amikben elkéstek, hibás döntések, de ez már vicc. Mielőtt lezártuk a határokat, akkor az volt a baj, hogy még nem zártuk le őket. Amikor lezártuk, akkor az volt a baj, hogy késve zártuk le, most meg ez a bajotok. Mi szerintetek a jó döntés? Vagy lehet kivételezni, csak "nem szabad megmondani, hogy Olaszban volt"?
Szerintem mindenkinek egyértelmű volt, hogy az 1-2 naponta szigorodó rendeletek előbb-utóbb oda fognak vezetni, hogy a határokat részlegesen, vagy teljesen le fogják zárni.
5 napja korlátozták a határok forgalmát.
7 napja jelentettek be utazási tilalmat a WHO szerinti gócpontokból.
8 napja került egész Olaszország karantén alá, előtte már Észak-Olaszország jelentős része karantén alatt volt.
Legalább 2 hete egyértelmű, hogy Olaszország gócpont Európában.
Tudták, hogy szinte óránként súlyosbodik a helyzet. Miért nem indultak el előbb? Miért töltöttek ennyi időt karantén alá vont területeken (Olaszországban dolgozik a legtöbb román)? Miért nem értik meg, hogy maradjanak ott, ha már időben nem indultak el?
eleve nem értem, mit nem lehet felfogni abban, hogy a vírus ellen csak úgy lehetne védekezni, ha mindenki marad a seggén. ezek az emberek nem is értem, minek indultak el haza...vagy jobban bíznak a román egészségügyben, hogyha esetlegesen ott éri el őket a betegség?
vagy a családdal akarnak lenni, aztán hátha tényleg fertőzöttek, és a végén még a saját hazájukat is elkezdik fertőzni...nem a vírus itt a veszélyes, hanem a sok idióta ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!