Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt a legérdekesebb,...

Mi volt a legérdekesebb, legfurcsább, legijesztőbb dolog, amit erdőben láttál?

Figyelt kérdés
Van-e olyan dolog, akár tárgy, akár valamiféle esemény, aminek szemtanúja voltál, miközben erdóben túráztál, sétáltál? Találtál-e már valami érdekeset erdőben? Ijesztő élmények? Nem termeszetfeletti dolgokra gondolok természetesen.

2020. márc. 25. 11:28
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy bozótos domboldalon egy grófi család pár tagjának a sírját találtam. Évekkel később többször is próbáltam visszatalálni, de sosem sikerült.
2020. márc. 25. 16:33
 12/28 Metionin ***** válasza:
100%
Kiskoromban sokat voltam kicsapva az erőbe "játszani" amíg apám elvileg vigyázott rám. Ez ártéri erdő, apám a folyóban horgászott. Egyszer egy ilyen leszakadt partdarab alatt ültem és fölöttem valami dobogást hallottam. A következő pillanatban kiugrott fölöttem egy óriási szarvasbika és átúszta a vizet. Még a számat is elfelejtettem becsukni :D szintén ebben az erdőben volt hogy egy másik szarvas odajött hozzám és megszaglászott, mozdulni se mertem. Felnőttként terepgyakon kergetett meg egyszer egy borz (mint kiderült ő lakik az épp vizsgált rókalyukban) illetve futás közben találkoztam egy család vaddisznóval is.
2020. márc. 25. 17:50
 13/28 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Én erdő járó vagyok sok mindent láttam sexelő párt orv vadászok csabdáit tetemeket a legbizarabb az 1 hulla volt...
2020. márc. 25. 18:37
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer éjszaka az égen megjelent egy fehér fény és egyre világosabb lett, majd hirtelen hatalmas sebességgel felrepült (biztos hogy nem repülő volt)
2020. márc. 25. 20:09
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Egy zöld ruhába öltözött törpét. Ember vokt na, de törpe növésű és nagyon fura. Kb egy manó és egy csöves keverékére emlékeztetett. Gombát gyűjtött .
2020. márc. 25. 23:33
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Döglött borz, töltényhüvelyek az avarban (gondolom vadászoké), egy kocsi lezuhanva a mélybe (Bükkben). Anyámék meg vaddisznócsordával futottak össze még fiatalabb korukban, szerencse hogy kocsival voltak, különben lehet én sem születek meg.
2020. márc. 26. 00:06
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
10 éves lehettem, mikor az osztállyal elmentünk sütögetni egy tisztásra. Megmondták, hogy ne kószáljunk el az erdőben, maradjunk a közelben. Nem is kellett több, barátnőmmel az első lehetséges alkalommal meglógtunk, találtunk egy lekerített magánterületet, bemásztunk, aztán nem is figyeltük merre, csak úgy sétálgattunk. Akkor kezdtünk aggódni, mikor feltűnt, hogy körbe-körbe megyünk. Sűrű, gondozatlan volt az erdő,  az ég beborult, már vissza kellett volna érni a többiekhez, de nem találtunk ki. Félelmetes volt, hogy bármerre is indultunk, mindig ugyanoda értünk vissza.  Közben belebotlottunk állati csontokba és ránkijesztett egy borz is. Végül úgy jutottunk ki, hogy átvágtunk egy nagy csalánoson. Nem tudtuk hova vezet, de más ötletünk nem maradt. Addigra már minket keresett az osztály.
2020. márc. 26. 00:28
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Velem nem történt ilyen. Viszont öcsém a haverokkal kiment a város szélén lévő erdőbe airsoftozni, és játék közben egy halott férfit találtak.

Az erről szóló cikkekben persze paintballt írnak, de nem ugyanaz a kettő.

2020. márc. 26. 07:35
 19/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb érdekes válaszokat! Nem hittem volna, hogy ilyen sok hozzászólás fog érkezni! Mindenkinek ment a plusz! :)

Továbbra is él, hogy bárkinek van valamiféle érdekes élménye, ossza meg velünk!

2020. márc. 26. 08:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Nos, ez nem konkrétan erdőben történt, hanem annak közelében, egy erdő melletti réten, ami nem messze volt a házunktól.

Vígan bóklásztam odakint, rohangáltam a kutyával, mígnem egy igen termetes, szürke nyúl tetemére bukkantam. Nem is tudom ezt hogy fogalmazni, de valahogy olyan fura volt, már csak a szokatlanul nagy (hosszú) test mérete miatt is és bár mozdulatlan volt, ki volt terülve, nem voltam benne biztos, hogy az a valami élettelen, bár meg sem moccant. . Azt tudni kell, hogy gyerekkoromban rettegtem a nyulaktól (nem röhög!) Valami álombeli hozzájuk hasonló lény miatt. Nos, ez jutott eszembe

Szóval lefagytam rendesen, közben feltűnt anyám a kertkapuban és odaszaladtam hozzá, hogy nézze meg. Visszamentünk, de az állat nem volt sehol, még a helye sem, pedig elvileg le kellett volna. Hogy legyen lapulva a fű a súlya miatt. Nem lehet, hogy eltévesztettem a helyet, hiszen egy jellegzetes útszéli fától volt nem messze. Persze megkaptam, hogy

2020. márc. 26. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!