Mi volt a legérdekesebb, legfurcsább, legijesztőbb dolog, amit erdőben láttál?
Velem nem történt ilyen. Viszont öcsém a haverokkal kiment a város szélén lévő erdőbe airsoftozni, és játék közben egy halott férfit találtak.
Az erről szóló cikkekben persze paintballt írnak, de nem ugyanaz a kettő.
Köszönöm az újabb érdekes válaszokat! Nem hittem volna, hogy ilyen sok hozzászólás fog érkezni! Mindenkinek ment a plusz! :)
Továbbra is él, hogy bárkinek van valamiféle érdekes élménye, ossza meg velünk!
Nos, ez nem konkrétan erdőben történt, hanem annak közelében, egy erdő melletti réten, ami nem messze volt a házunktól.
Vígan bóklásztam odakint, rohangáltam a kutyával, mígnem egy igen termetes, szürke nyúl tetemére bukkantam. Nem is tudom ezt hogy fogalmazni, de valahogy olyan fura volt, már csak a szokatlanul nagy (hosszú) test mérete miatt is és bár mozdulatlan volt, ki volt terülve, nem voltam benne biztos, hogy az a valami élettelen, bár meg sem moccant. . Azt tudni kell, hogy gyerekkoromban rettegtem a nyulaktól (nem röhög!) Valami álombeli hozzájuk hasonló lény miatt. Nos, ez jutott eszembe
Szóval lefagytam rendesen, közben feltűnt anyám a kertkapuban és odaszaladtam hozzá, hogy nézze meg. Visszamentünk, de az állat nem volt sehol, még a helye sem, pedig elvileg le kellett volna. Hogy legyen lapulva a fű a súlya miatt. Nem lehet, hogy eltévesztettem a helyet, hiszen egy jellegzetes útszéli fától volt nem messze. Persze megkaptam, hogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!